Haberler

'Terörü Sona Erdireceğiz'

Belediye ziyareti sonrası yaya olarak İstasyon Caddesinde bulunan esnafları ziyaret eden Bakan Yılmaz'a burada Burcu Demir isimli genç bir kız tarafından yakasına mavi nazar boncuğu takıldı.

Belediye ziyareti sonrası yaya olarak İstasyon Caddesinde bulunan esnafları ziyaret eden Bakan Yılmaz'a burada Burcu Demir isimli genç bir kız tarafından yakasına mavi nazar boncuğu takıldı. Bakan Yılmaz daha sonra İftar programı için Büyük otele geçti. Burada şehit aileleri ile tek tek tokalaşan Yılmaz daha sonra yemeğe katılanlar ile birlikte iftarını yaptı. İftar sonrası konuşan Milli Savunma Bakını İsmet Yılmaz, vatan için canlarını veren aziz şehitlerim minnetle andıklarını söyledi.

Konuşmakta zorluk çektiği görülen Bakan İsmet Yılmaz, "Şehit yakınlarına öncelik ile sabır diliyorum. Biz devlet ve hükümet olarak bu terörü sona erdireceğiz. Biraz sabır etmeniz gerekiyor. Bizim kardeşliğimize saldıranlara karşı bu zamana kadar hep dik durduk ve bundan sonrada hep dik duracağız. Demokrasiden ve hukuktan ayrılmadan bu terör ile var gücümüzle mücadele edip sonunu getireceğiz. Bu vatan uğruna şehit düşen şehitlerimizin, evlatlarımızı her zaman aziz emanet bildik. Türkiye'yi 21'inci yüzyıla girerken lider ülke yapmak istiyoruz. Bunun için bir olmamız lazım dirlik olmamız lazım. " dedi. Bakan Yılmaz daha sonra yemeğe katılan şehitlerin yakınları ve çocukları ile fotoğraf çektirdi. Teravih namazını kılmak için Ulu camiye giden Yılmaz kentteki ziyaretlerini yarın sürdürecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

title