Haberler

"Temizlik-04" Operasyonuna 6 Tutuklama

Samsun'da Jandarmanın Düzenlediği 'Temizlik-4' Operasyonunda Gözaltına Alınan 7 Kişiden 6'sı Çıkarıldıkları Mahkeme Tarafından Tutuklandı.

Samsun'da jandarmanın düzenlediği 'Temizlik-4' operasyonunda gözaltına alınan 7 kişiden 6'sı çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı ve İl Jandarma Komutanlığı'nın koordinesinde ihbar üzerine 6 ay süren takip sonucu 3 gün önce başlatılan operasyonda gözaltına alınan suç örgütü lideri O.A. ile birlikte gözaltına alınan U.T., N.E., Ö.Ç., O.A., F.T. ve F.O.S.'nin sorgulanmalarının tamamlanmasının ardından bugün sabah saat 07.30 sıralarında Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Gün boyu savcı ve nöbetçi mahkemeye ifade veren çete lideri O.A. ile U.T., N.E., Ö.Ç., F.T. ve F.O.S. çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderilirken, O.A. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Jandarmanın düzenlediği 'Temizlik-4' adlı operasyonda sahte deterjan paketleme imalathanesi ile sahte çay ele geçirilmişti.

(MAY-SA-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title