Haberler

TEM Otoyolu Kenarında Bir Kişinin Cesedi Bulundu

Güncelleme:

Tekirdağ'da TEM Otoyolu kenarında bir kişi, başından tabancayla vurularak öldürülmüş halde bulundu.

Tekirdağ'ın Saray ilçesinde TEM Otoyolu kenarında Atanur Ayberk isimli bir kişi, başından tabancayla vurularak, öldürülmüş halde bulundu. Ayberk'in yüzü ve vücudunda kırıklar ile darp izleri olduğu öğrenildi.

YÜZÜ VE VÜCUDUNDA KIRIKLAR TESPİT EDİLDİ

TEM Otoyolu'nun Saray ilçesine bağlı Beyazköy Merası yakınlarından geçen bir TIR sürücüsü, yol kenarında bir kişinin kanlar içinde yattığını gördü. Hemen jandarmaya haber verdi. Kısa sürede olay yerine giden jandarma ve sağlık ekipleri, adının Atanur Ayberk olduğu tespit edilen kişinin öldüğünü belirledi. Cumhuriyet Savcısı ve Jandarma Olay Yeri İnceleme ekipleri, yaptıkları incelemede Ayberk'in başından tabancayla vurularak öldürüldüğünü, yüzü ve vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar ile darp izleri bulunduğunu belirledi.

OLAY YERİNDEN DELİLLER TOPLANDI

Atanur Atabek'in üzerinden bir adet cep telefonu ve bir gün önce bir banka şubesinden yaptığı işlemlere ait dekontlar çıktı. Ayberk'in cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, jandarma ekipleri olay yerinde yaptıkları incelemede çok sayıda delil topladı.

Yaşı ve mesleği öğrenilemeyen Ayberk'in öldürülmesiyle ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Olay yerinden görüntüler:

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Saray 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (5)

Vatandaş:

eeee yol hastane köprü vs.. yapmakla tüm iş bitmiyor...toplumsal şiddetinde önüne geçmeye çalışılmalıdır... eğitim sisteminde kamu vicdanı, insanı temel ve sosyal haklar üzerine eğitimede son derece ağırlık verilmeli...Okullarda psikolog olması lazım..Disipline giden çocukla psikoloğun ilgilenmesi lazım..Her aile bunları çocuklarına verebilecek alt yapıda değil maalesef.. Unutmayın bu duygular ve eğitim ufak yaştan başlarsa tesirli olur.. 25 yaşında yere tüküren, arabasından yere izmarit atan zihniyete bunu anlatamazsınız...

7
5
yanıtYanıtla
murat üçer:

bunu politika yorumu yapanları anlamıyorum. elinize ne geçiyor anlayamadım bununla politikanın ne alakası var. türkiye yine iyi bu konuda başka ülkelere baksanıza tr den daha fazla çinayet işleniyor bence şu psikolog gitme durumunda sen gitmen lazım. git de biraz akıllan.

yanıt0
yanıt0
Türk vatandaşı:

Hep yeni büyük ülke işte bazıları diyor ya ülkede tel değişen şey siyasetçilerin çekleri kabardı zengin oldular başka hiç bir şey değişmedi

6
2
yanıtYanıtla
mert:

Adam ölmüş gitmiş Zihniyetiniz halen Parti Sloganı atmak maalesef insanlığınıza yazıklar olsun. Camdan izmarit atan insana laf edene kadar kendi aklını geliştirmeni tavsiye ederim.

2
1
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Eğer sende onlardansan esas senin insanlığına yazıklar olsun... Sloganlıkla alakası yok 16 yılda artan şiddet cinayet olaylarının istatistiki bilgisine bak azcık beynin varsa anlarsın ne demek istediğimi...

yanıt1
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title