Haberler

Tekvando Türkiye Şampiyonası Malatya'da Başladı

Yıldızlar Tekvando Türkiye Şampiyonası Malatya'da Düzenlenen Bir Törenle Başladı.

Yıldızlar Tekvando Türkiye Şampiyonası Malatya'da düzenlenen bir törenle başladı.

Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda, 61 ilden 800 sporcunun katıldığı şampiyonayla ilgi olarak bilgiler veren Tekvando Malatya İl Temsilcisi Murat Turgut, şampiyonanın Malatya için önemli olduğunu ve şu ana kadar müsabakalar ile ilgili bir problem olmadığını söyledi.

Turgut, 3 gün içerisinde müsabakaların en güzel şekilde gerçekleştirileceğini belirterek, "Vatandaşlarımız Atatürk Kapalı Spor Salonuna gelerek müsabakalarda yarışan sporculara destek versinler" dedi.

Tekvando Malatya İl Temsilcisi Yardımcısı Aleaddin Menekşe ise Malatya'nın tekvando da Türkiye'nin lokomotif illerinden biri olduğunu kaydederek, "Malatya'dan Türkiye'yi temsil etmek için en az 2-3 sporcu gönderiyoruz. Malatya ve Türkiye'yi temsil noktasında öz verili gayretlerle büyük çabalar harcanıyor. Malatyalı dostlarımızın da sporcularımıza destek vermelerini bekliyoruz. Dünya şampiyonası ve Avrupa şampiyonalarında sporcularımız başarılar elde etmektedir. Bizler de vatandaşlarımızın bu noktada duyarlılıklarını bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Yıldızlar Tekvando Türkiye Şampiyonası, 31 Mayıs'ta sona erecek.

(NA-OÇ-MFS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title