Haberler

Ubisoft'un yeni oyunu Avatar: Frontiers of Pandora hakkında ilk yorumlar paylaşıldı

Güncelleme:

Ubisoft, Avatar serisine dayanan yeni oyunu Avatar: Frontiers of Pandora'nın bazı oyuncularla paylaşılan ilk örnekleri hakkında yorumlar yapıldı. Oyunun mekanikleri ve benzersiz ortamı merak uyandırıyor. Ayrıca oyunda Avatar dünyasına özgü özellikler de bulunuyor. Oyunun sistem gereksinimleri de açıklandı.

Ubisoft, bir süredir Avatar serisine dayanan yeni oyununu geliştiriyor. 7 Aralık tarihinde çıkış yapması beklenen aksiyon-bilim kurgu yapımının ilk örnekleri bazı oyuncularla paylaşıldı. Avatar: Frontiers of Pandora ile ilgili ilk yorumlar ise Far Cry sevenleri meraklandıracak gibi duruyor.

Avatar: Frontiers of Pandora sistem gereksinimleri

Avatar hayranları Ubisoft'un yakında çıkacak açık dünya oyunu Avatar: Frontiers of Pandora'yı ilk kez deneyimleme şansı buldu. Bir katılımcıya göre oyunun mekanikleri, Pandora dünyasına taşımayı başarıyor.

Ubisoft'un önceki Far Cry oyunlarında olduğu gibi, Frontiers of Pandora da açık dünya birinci şahıs-aksiyon yapısını benimsiyor. Ancak Far Cry'dan farklı olarak, Avatar dünyasına özgü çok daha benzersiz bir ortam sunulduğunu unutmamak lazım.

132123132

Oyunda ayrıca Far Cry'da yapılamayan birçok özellik bulunuyor. Bunların başında Avatar filmlerinde görülen uçan ejderha benzeri yaratıklar olan Ikran'ları evcilleştirme ve binme yeteneği geliyor. Bu hayvanlar ile gökyüzünde süzülmenin hem eğlenceli hem de kullanışlı olduğu belirtildi.

Hava hareketlerine ek olarak, ana karakter Navi'nin de yetenekler oyunda bulunuyor. Tırmanma, yüksek zıplama veya platformlar arası geçiş de parkur oyuncularını sevindirecek gibi duruyor. Birinci şahıs herkese göre olmasa da, kayalıklarda tırmanmak ve çevresel bulmacaları çözmenin eğlenceli olduğu belirtildi.

Minimum

Ayarlar: 1080p, FSR2 açık, düşük ayarlar / 30 FPS

CPU: AMD Ryzen 5 3600 / Intel i7 8700K

GPU: AMD RX 5700 8GB / Nvidia GTX 1070 8GB / Intel ARC A750 8GB

RAM: 16 GB

Depolama: 90 GB SSD

Recommended

Ayarlar: 1080p, FSR2 açık, yüksek ayarlar / 60 FPS

CPU: AMD Ryzen 5 5600x / Intel i5 11600k

GPU: AMD RX 6700 XT 12GB / Nvidia RTX 3060 Ti 8GB

RAM: 16 GB

Storage: 90 GB SSD

Far Cry benzeri bir oynanışa sahip olacak Avatar: Frontiers of Pandora, 7 Aralık'ta PlayStation 5, Xbox Series X/S, ve Windows için oynanabilir olacak. Oyunun ön siparişle 1399 TL'den sunulduğunu belirtmek gerekiyor.

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Ubisoft Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title