Haberler

Discord 'Yeni Oturum Açma Yeri Algılandı' Hatası ve Çözümü

Güncelleme:

Discord kullanıcıları, hesaplarına giriş yapmak istediklerinde bazen 'Yeni oturum açma yeri algılandı' hatası ile karşılaşabiliyor. Bu haberde, bu hatanın ne olduğu ve nasıl çözülebileceği anlatılıyor.

Discord, dünyanın en popüler sosyal medya platformları arasında yer alıyor. 2015 yılında kullanıma sunulan uygulama, o günden bu yana milyonlarca kullanıcıya ev sahipliği yaptı. Bu başarısının altında yatan en temel sebep ise rakiplerine kıyasla yenilikçi özellikler içermesiydi.

Discord'un adından söz ettiren bir tarafı daha var; Kullanıcıya sunduğu güvenlik ve gizlilik seçenekleri. Uygulama, kullanıcı hesabına başka bir cihazdan giriş yapılmaya çalışıldığında 'Yeni oturum açma yeri algılandı' hatası veriyor ve hesap güvenliğini sağlamaya çalışıyor. Peki sözünü ettiğimiz Discord 'Yeni oturum açma yeri algılandı' hatası nedir ve nasıl çözülür?

Discord 'Yeni oturum açma yeri algılandı' hatası nedir? İşte çözümü

Discord kullanıcıları, hesabına giriş yapmak istediğinde bazen 'Yeni oturum açma yeri algılandı' şeklinde bir uyarı ile karşılaşabiliyor. Akabinde uygulama, oturum açmaya izin vermiyor ve doğrulama yapmanızı isteyebiliyor.

Bu hata, Discord'un hesaba başka bir oturumdan giriş yapılmaya çalışıldığını algılamasından kaynaklanıyor. Bu noktada uygulama, giriş yapmak isteyen kişinin, hesabın gerçek sahibi olduğunu anlamak için hesaba kayıtlı e-posta adresine bir doğrulama maili gönderiyor.

Sonunda: Discord'a çok beklenen özellik nihayet geldi!

Discord 'Yeni oturum açma yeri algılandı' hatasını giderebilmek için e-posta adresinize gönderilen 'Yeni konumdan girişi onayla' başlıklı doğrulama mailinden 'Girişi Doğrula' butonuna tıklamalısınız. Bunun için şu adımları takip edebilirsiniz;

Adım 1: E-posta hesabınıza giriş yapın.

Adım 2: En son gelen postalardan veya aramayı kullanarak 'Yeni konumdan girişi onayla' başlıklı doğrulama mailini bulun.

Adım 3: Posta içerisinde 'Girişi Doğrula' butonuna tıklayarak engeli kaldırabilirsiniz.

Adım 4: Discord hesabınıza giriş yapmayı tekrar deneyebilirsiniz.

Hata için e-posta adresine birkaç dakika beklemenize rağmen doğrulama maili gelmediyse, bu sorunu Discord Support üzerinden iletebilirsiniz. Fakat bazen saatlerce sürebilecek teknik sorunlar da olabileceğini aklınızda bulundurmanızda fayda var.

Peki sizler bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title