Haberler

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Malkara'da incelemelerde bulundu.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Malkara'da incelemelerde bulundu.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Albayrak'ın Karaiğdemir Mahallesinde yol yapım çalışmalarını incelediği belirtildi.

Açıklamada, Albayrak'ın vatandaşlarla sohbet edip istek ve şikayetlerini dinlediği kaydedildi.

Albayrak'tan Erdal İnönü'yü anma mesajı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Erdal İnönü'nün ölümünün 9. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Albayrak mesajında Erdal İnönü'nün bilim ve siyaset alanında önemli hizmetler ettiğini belirtti.

Albayrak İnönü'nün Türk siyasi tarihinin unutulmayacak simalarından biri olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Ülkemize bilim ve siyaset alanında önemli hizmetler vermiş Prof. Dr. Erdal İnönü'nün aramızdan ayrılışının 9. yıl dönümü. Türk siyasi tarihinin unutulmayacak isimlerinden biri olan Erdal İnönü, mütevazı ve esprili kişiliği, hoşgörüsü, olgunluğu ve zerafeti ile siyasetin en saygı duyulan isimlerinden olmayı başarmıştır.

Büyük bir siyaset adamı olmanın yanında, bilimin önemine inanan, bilimsel düşüncenin yaygınlaşması için çalışan İnönü, bilim alanında önemli çalışmalara ve araştırmalara imza atmış, adını dünya çapında duyurmuştur. Türk siyaset tarihinin unutulmayacak isimlerinden Prof. Dr. Erdal İnönü'yü ölümünün 9. yıl dönümünde rahmet, şükran ve saygıyla anıyorum."

Ergene'de yol yapım çalışmaları devam ediyor

Ergene Belediyesi ilçe genelinde yol yapım çalışmalarına devam ediyor.

Ergene Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Ergene genelinde asfalt yol çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

Açıklamada, Ergene Belediyesinin sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarına devam ettiği ve vatandaşların istekleri doğrultusunda hareket edileceği kaydedildi.

Albayrak'tan Bayburtlular Derneğinin turnuvasına ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Bayburtlular Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin Geleneksel olarak düzenlediği futbol turnuvasına katıldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Albayrak'ın turnuvayı düzenleyen yetkililere teşekkür ettiği belirtildi.

Açıklamada, Başkan Albayrak'ın halı saha turnuvasında ter dökecek dernek üyelerine teşekkür ederek başarılar dilediği kaydedildi.

Kaynak: AA / Güncel

Kadir Albayrak Erdal İnönü Tekirdağ Malkara Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title