Haberler

"Tekeler"İ Roberto Carlos Heyecanı Sardı

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden ve Ziraat Türkiye Kupası'nda Sivasspor'un rakibi olan "Tekeler" lakaplı Bucak Belediye Oğuzhansporlu teknik heyet ve futbolcular, teknik direktör Roberto Carlos ile tanışmayı heyecanla bekliyor Bucak Belediye Oğuzhanspor Teknik Direktörü Akyol: "Roberto Carlos dünyanın tanıdığı eski futbolcu, şimdi teknik adam. Onu tanımak bizim için de büyük keyif olacak. Yan yana görüneceğiz. Onun takımına karşı bizim takımımız çıkacak"

GÖKMEN YÜCE - Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grup'ta mücadele eden ve Ziraat Türkiye Kupası'nda Sivasspor'un rakibi olan "Tekeler" lakaplı Bucak Belediye Oğuzhansporlu futbolcuları, 2 Ekim'de deplasmanda oynanacakları maçta Roberto Carlos ile tanışacak olmanın heyecanı sardı.

Bucak'ta 1957 yılında kurulan siyah-beyazlı ekip, Ziraat Türkiye Kupası'nın ilk turunda Ispartaspor'u deplasmanda 5-0'lık skorla geçerek 2. turda Sivasspor ile eşleşti. "Tekeler", ligde ise sahasında oynadığı ilk karşılaşmada Sarayköyspor'u son dakikada attıkları golle 3-2 yenmeyi başardı.

Maçlarını bin kişilik Bucak Stadı'nda oynayan Bucak Belediye Oğuzhansporlu teknik heyet, futbolcu ve yöneticiler, Sivasspor maçını özellikle teknik direktör Roberto Carlos ile tanışacak olmaktan dolayı heyecanla bekliyor.

Kulüp Başkanı İsmail Başarır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, tarihlerinde ilk kez Süper Toto Süper Lig takımlarından biriyle oynayacak olmalarının kendilerine gurur verdiğini söyledi.

Kura çekimi sonrası kentte güzel bir hava oluştuğuna işaret eden Başarır, "Bu yıl 400 bin lira bütçeyle güzel bir takım kurduk. Şimdi bu kadroyla Sivasspor maçına çıkacağız. Roberto Carlos çok büyük bir oyuncuydu. Şimdi teknik direktör. Onun takımıyla oynamak gurur verici. Bu maçta öğreneceğimiz şeyler mutlaka olacaktır" dedi.

"Carlos'u tanımak büyük keyif olacak"

Bucak Belediye Oğuzhanspor Teknik Direktörü Özgür Akyol ise kurada Süper Lig ve 2. Lig'den takımların bulunduğunu, Sivasspor ile eşleşmelerinin kendileri için iyi olduğunu dile getirdi.

Sivasspor maçının Bucak ilçesi için iyi bir reklam olacağını, takımdaki oyuncuların güzel bir fırsat yakalayacağını belirten Akyol, şöyle konuştu:

"Kura çekildikten sonra kentte en fazla konuşulan şey bu. Roberto Carlos dünyanın tanıdığı eski futbolcu, şimdi teknik adam. Onu tanımak bizim için de büyük keyif olacak. Yan yana görüneceğiz. Onun takımına karşı bizim takımımız çıkacak."

Sivasspor'u yenmek gibi bir dertlerinin olmadığını, elllerinden geleni yapmaya çalışacaklarını anlatan Akyol, iyi bir oyun çıkarabilmeyi amaçladıklarını kaydetti.

Bu karşılaşmadan oyuncularının da bir şeyler öğrenebileğini ifade eden Akyol, "Sivasspor maçı mutlaka bize bir şey katacaktır. Oyuncularımızın öz güvene ihtiyacı var. Süper Lig takımıyla maç yapmak oyuncularımız için çok önemli. Herkes heyecanla bu maçı bekliyor" diye konuştu.

Takım kaptanı Bülent Gökalp de alt liglerde mücadale eden takımların Süper Lig takımlarıyla oynamalarının büyük imkan olduğunu söyledi.

Maçta ellerinden gelen mücadeleyi göstereceklerini kaydeden Gökalp, "Rakibimizin teknik direktörü Reel Madrid'de, Brezilya Milli Takımı'nda oynamış büyük bir eski futbolcu. Aynı zamanda sempatik. Onun takımıyla oynamak bize ayrı bir haz verecek. Kendisiyle tanışma fırsatı bulacağız" dedi.

- "Yenilebiliriz, bu çok şaşırtıcı olmaz ama yenersek bambaşka olur"

Takımın orta saha oyuncularından Selim Kaplan, futbolcular olarak kura çekimi sonrası heyecanladıklarını anlattı. Karşılaşmada Roberta Carlos ile tanışma fırsatı bulacaklarını, Sivasspor'un tecrübelerinden faydalanacaklarını ifade eden Kaplan, "Hayallerimizde elemek var ama gerçekçi olmak gerekir. Yenilebiliriz, bu çok şaşırtıcı olmaz ama yenersek bambaşka olur. En güzel şekilde şehrimizi temsil etmek istiyoruz" diye konuştu.

Forvet oyuncularından Mahmut Bektaş da tüm futbolcuların sahaya kendilerini göstermek için çıkacaklarını vurguladı. - Burdur

Kaynak: AA / Spor

Türkiye Kupası Roberto Carlos Sivasspor Bucak Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title