Haberler

Tek Tek Ayrılıyorlar

Sinema Dünyasının En Prestijli Ödülü Olarak Kabul Edilen Oscar Ödüllerini Kazanan Hollywood Yıldızları Bu Ödülü Alır Almaz Sevgililerinden veya Eşlerinden Ayrıldı.

Bu durum akıllara şu soruyu getirdi: Oscar ödülü lanetli mi? Hollywood'un en popüler yıldızlarından Angelina Jolie, Halle Berry, Julia Roberts, Hillary Swank, Helen Hunt ve Reese Witherspoon bir oyuncunun hayal edebileceği en yüksek noktaya ulaşıp Oscar heykelciğinin sahibi oldu. Fakat kariyerlerinin zirvesinde parıldayan bu yıldızları özel hayatlarında bekleyen kötü bir sürpriz vardı.

1998 yılında 'As Good As It Gets' adlı filmdeki performansıyla Oscar'a layık görülen Helen Hunt ödülü almasının üzerinden iki yıl geçmeden eşi Hank Azaria'dan ayrıldı. 2000'de 'Girl Interrupted' filmiyle 'En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu' ödülünün sahibi olan güzel yıldız Angelina Jolie çok geçmeden aktör eşi Billy Bob Thornton'dan ayrıldı.

2001 yapımı 'Erin Brokovich' filminde gösterdiği üstün oyunculuk performansıyla Oscar'a layık görülen beyazperdenin Özel Kadın'ı Julia Roberts o dönemde büyük aşk yaşadığı sevgilisi Benjamin Bratt ile yollarını ayırdı.

2002 yılında 'Monster's Ball' filmiyle Oscar ödülünü kazanan Halle Berry kocası Eric Benet'den 2003 yılında ayrıldı.

2006 Oscar'larında 'Walk the Line' filmindeki performansıyla Oscar'a layık görülen Reese Witherspoon Oscar heykelciğini aldıktan birkaç ay sonra eşinden ayrılacağını açıkladı. Witherspoon "Oscar laneti"nin son kurbanı

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title