Haberler

Tecavüz Mağdurunun 16 Aydır Yaşı Tespit Edilemedi

Tecavüz Ettiği 12 Yaşındaki Üvey Kızını Hamile Bırakarak Doğum Yapmasına Sebep Olduğu İddiasıyla 24 Yıl Hapis Cezasına Çarptırılan Şahsın, Yeni TCK'y Göre Tekrar Yargılanmasına Devam Edildi.

Samsun'da, tecavüz ettiği 12 yaşındaki üvey kızını hamile bırakarak doğum yapmasına sebep olduğu iddiasıyla 24 yıl hapis cezasına çarptırılan şahsın, yeni Türk Ceza Kanunu'na (TCK) göre tekrar yargılanmasına devam edildi.

Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün görülen davada, tutuklu bulunan tecavüz zanlısı Erkal K. (37), kızın yaşının tespitine kadar duruşmadan muaf tutulduğu için bugünkü davaya katılmadı. Olay sırasında 12 yaşında olduğu ileri sürülen H.K. ise bugün jandarma tarafından yaşının tespiti için yeniden İstanbul Adli Tıp Kurumu'na götürülmek üzere Samsun Adliyesi'ne getirildi. Tecavüz olayının ardından bir başka gençle evlendirilerek bu olaydan da bir erkek çocuğu dünyaya getiren H.K., adliyeye kucağında bebeğiyle geldi. H.K.'nın tecavüz sonrası dünyaya gelen bebeğinin ise Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Süleyman Yançatoral Çocuk Yuvası'na teslim edildiği ifade edildi.

200 Evler semtinde H.K., karın ağrısı şikayetiyle annesi Perihan Y. (39) tarafından Samsun Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne götürülmüş, burada yapılan muayenede küçük kızın hamile olduğu ortaya çıkmıştı. Olayla ilgili kızın ifadesi doğrultusunda, annesinin dini nikahlı eşi olan üvey babası Erkal K. (37) tutuklanmış, İstanbul Adli Tıp Kurumu 4. İhtisas Kurulu'nun raporuna göre dünyaya gelen bebeğin DNA testi sonucu Erkal K.'ya ait olduğu tespit edilmişti. Erkal K., daha önce 24 yıl ağır hapis cezasına çarptırılmıştı.

(MAY-SA-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title