Haberler

Tartıştığı Ortağı Zannedip Balıkçıyı Sırtından Vurdu

Güncelleme:

Zonguldak'da bir balıkçının, tartıştığı ortağı zannedip silahla vurduğu diğer balıkçı yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Olay yerinden kaçan şüpheli bir süre sonra polise teslim oldu.

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde T.Ö. , tartıştığı ortağı zannedip silahla vurduğu kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Şüpheli bir süre sonra polis merkezine giderek teslim oldu.

TARTIŞMANIN NEDENİ BİLİNMİYOR

Alınan bilgiye göre, ilçede balıkçılık yapan ve ortak oldukları öğrenilen T.Ö. ile U.Ç. arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Yaşanan tartışma sonrasında U.Ç'nin, balıkçı barınağından tekneyle denize açılacağını öğrenen T.Ö. bir süre sonra pompalı tüfeğini alarak limana geldi.

ORTAĞI ZANNETTİĞİ KİŞİYİ SIRTINDAN VURDU

Bu sırada teknede ağları toplayan Birkan Yılmaz (40) gören T.Ö, ortağı U.Ç. zannederek bir el ateş etti. Teknede bulunan ve ağları toplayan Yılmaz, sırtına saçmaların isabet etmesi sonucu yaralandı.

ŞÜPHELİ TESLİM OLDU

Yılmaz, olay yerine gelen sağlık ekiplerince götürüldüğü Ereğli Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Olay yerinden uzaklaşan T.Ö. ise bir süre sonra polis merkezine giderek teslim oldu.

Kaynak: AA / 3.Sayfa

Zonguldak Alaplı 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (7)

Gurbetci:

Ayitla pirincin tasini. Tartisan bicaga, silaha sariliyor. Tas devrinden bir cikamadik. Biraz mert olun yahu. O balikcinin sucu gunahi ne?

20
0
yanıtYanıtla
xv:

Ülke zibidi dolu, ekranlarda mafya, kabadayı dizileri hiç eksik olmuyor. İnsanlarda bunları çok büyük bir marifet zannediyor. Dizilerde kolluk kuvvetleri aciz, mafyavari tipler adalet sağlıyor gösteriliyor. İşte sonuç ortada cahil toplum anında mesajı alıyor etkileniyor, hemen gördüğüne soyunuyor

yanıt2
yanıt0
GEREĞİ DÜŞÜNÜLDÜ:

hırs rabbena hep bana nefsi düşünce denizdeki balığın ovadaki arazinin dükkan ambardaki malın paranın hepsi benim zihniyeti görüşü ganereliğin adınıda koyduk ekmek parası bu gözü dönmüşlükte masum alakasız insanları dahi düşman eyler olduk Yarab ne olur şuur ver bize DOYMAYAN NEFİSTEN SANA SIĞINIRIM AMİN

7
0
yanıtYanıtla
veli:

dolandırıcılık, başka izahı yok. herkes kendi sorununu çözer olmuş. vatandaş ortada kalmış.

3
0
yanıtYanıtla
Huriye Teyze:

Millet illet oldu vesselam.

1
1
yanıtYanıtla
8.HUDUT GAZİLER IĞDIR:

mal dolu memleket ayiklamak lazim

2
0
yanıtYanıtla
şk:

olur böyle vakalar türk polisi yakalar

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title