Haberler

    Aykut Kocaman, Akhisar Maçını Kazanırsa Tarihe Geçecek

    Güncelleme:

    Aykut Kocaman, Fenerbahçe ile Akhisarspor'u devirmesi halinde Türkiye Kupasını en çok kazanan antrenör olacak.

    Aykut Kocaman, yarın akşam Diyarbakır'da Akhisarspor'a karşı kupa finalinden galip çıkması halinde tarihe geçecek.

    Sarı-lacivertli teknik adam, Fenerbahçe ile 2 kez, Atiker Konyaspor ile de 1 kez bu turnuvada şampiyonluk yaşadı.Şu anda Türk futbolunun önemli isimleri Ahmet Suat Özyazıcı ve Gündüz Kılıç'la beraber bu kupayı en fazla zirvede bitiren isim olan Kocaman, rekora hazırlanıyor.

    Aykut Kocaman, Fenerbahçe ile Akhisarspor'u devirmesi halinde Türkiye Kupasını en çok kazanan antrenör olacak.

    KUPASIZ YILI YOK

    Aykut Kocaman, sarı-lacivertli takımın başında geçirdiği her sezonda takımına en az bir kupa kazandırdı. Sarı-lacivertlileri 2010-2013'te 3 sezon çalıştıran ve bu sezon tekrar takımın başına geçen Kocaman, başarılı istatistiğini devam ettirmeye çalışacak.

    Kocaman yönetiminde Fenerbahçe, 2010-2011 sezonunda Süper Ligi şampiyon olarak tamamladı. Kocaman'la sarı-lacivertliler, 2011-2012'de Türkiye Kupasını alarak, bu organizasyondaki 29 yıllık hasretini dindirmişti. Fenerbahçe, Kocaman yönetiminde 2012-2013 sezonunda da Türkiye Kupasını müzesine götürmüştü.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Türkiye Kupası Aykut Kocaman Fenerbahçe Diyarbakır Spor Haberler

    500

    Yorumlar (32)

    Hakan kaya:

    Bu adam turk futbolunun yuz karasi sezon boyunca hakem elestirip sikeli maclar alan aglak bi yaratik

    110
    7
    yanıtYanıtla
    aziz yıldırım ve suni aykuş:

    verin bu aykuşa kupayıda sussun. Şenol hocanın sahtekarlıkla, hileyle, şikeyle, işi olmaz. adam gibi adamdır. Türk futbolunda adalet ölmüştür. şikeciler olduğu sürece Türk futbolu ilerlemez

    93
    6
    yanıtYanıtla
    beton çivisi:

    her ha8ere kopyala yapıştır sıkılmadın mı??? itinayla it taşlanır. . . güdümsüz şenola söyleyin kadıköye 8i daha gelmesin. . . gelirse kafasına taş atacağız yere yatarsa yattığı yerden yanaşacağız ha8eriniz ola. . . .

    yanıt3
    yanıt2
    .........:

    kupayı iade eden beşiktaş şikeci fenerbahçe oluyo:) bu işte bi tezatlık yok mu sizcede?

    yanıt2
    yanıt1
    ahmet35:

    bu kupayıda aldık dıye meydanlara cıkan lara yazıklar olsun fenere verenlerede yazıklar olsun hukmen yenık olcak takıma hedıye eden demıreoren de yazıklar olsun hıc basarı yok ıste duryorda

    83
    3
    yanıtYanıtla
    Adınızı Yazın:

    FENERBAHÇE FUTBOLDAKİ KRİPTODUR FETÖDÜR. AZİZ YILDIRIM ÇOK BÜYÜK BİR MAFYA SÖZÜNÜ HER ALANDA GEÇİREN BİR BARONDUR. . O YÜZDEN NE FENERİN ŞAMPİYON OLUŞUNA NE DE TÜRKİYE KUPASINI ALIŞINA ŞAŞIRIRIM. TÜM ALANLARI ELİ KOLU VAR. SONRADA ÇIKARLAR ŞİKECİ BEŞİKTAŞ , KUMPASCI GALATASARAY, BİLMEM NECİ TRABZON ONA BUNA İFTİTA ATARLAR. BEŞİKTAŞIN MAÇA ÇIKMAYIŞINI HALA KORKUDAN OLDUĞUNU SANAN FENERLİLER VAR !

    66
    8
    yanıtYanıtla
    istatistikler yalan söylemez:

    Bugüne dek yapılan 334 maçta Fenerbahçe 126, Beşiktaş 122 galibiyet alırken, 86 karşılaşmada ise taraflar birbirlerineüstünlük sağlayamadı. Rekabette Fenerbahçe''nin toplam 457 golüne, Beşiktaş 422 golle karşılık verdi. // 108 yıllık ezeli rekabette Fenerbahçe, geride kalan 386 maçın 146''sını kazandı. Galatasaray''ın ise Fenerbahçe''ye karşı 123 galibiyeti bulunuyor. İki takım arasında bugüne dek oynanan maçların 117''si ise beraberlikle sona erdi.

    yanıt5
    yanıt1
    şikeci gs/bjk:

    sizi ezmiş bir fenerden korkuyor olmanız gayet doğal :)

    yanıt5
    yanıt2
    beton çivisi:

    ''''İSTATİSTİKLER YALAN SÖYLEMEZ'''' bu durumda biz çok sağlam şike yapmışız. . . 6s ve 8eşiktaşın gelir kaynağını biz oluşturmuşuz resmen:))))

    yanıt3
    yanıt3
    Adanaliwolf:

    Türk futbolunun yüzkarasi . . . agladi agladi sonunda tff emzini agzina verdi . . ulan bir insan bukadar balli olurmu ya . . . iki üc mac kaybetseydi y min ederim ortaliktan kaybolurdu kari gibi yine . . . karektersiz nolucak ama sivasspor sagolsun güzel yattilar . . . . aziz yildirim ; sivasspor da rahatmiyiz . Sekip mosturoglu ; rahatiz baskanim . . . . . oh ne güzel dünya sonra git avrupada sifir cek

    61
    2
    yanıtYanıtla
    Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title