Haberler

Tahkim Kurulu, Emre Belözoğlu'nun Cezasını 2 Maç İndirdi

Güncelleme:

Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Medipol Başakşehirli futbolcu Emre Belözoğlu'nun 3 maçlık cezasını 2'ye indirdi.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu geçen hafta Emre Belözoğlu'na rakip takım yöneticisine saldırı nedeniyle 3 resmi müsabakadan men cezası vermişti. Bugün toplanan Tahkim Kurulu, Başakşehirli oyuncunun 3 maçlık cezasını 2 maça indirdi.

Tahkim Kurulundan yapılan açıklama şu şekilde:

"Medipol Başakşehir Futbol Kulübü'nün futbolcusu Emre Belözoğlu'nun rakip takım yöneticisine yönelik saldırısı nedeniyle FDT'nin 44/1-a ve 35/4. maddeleri uyarınca 5 resmi müsabakadan men ve 13.000,00 TL para cezası ile cezalandırılmasına, olayın oluş şekli dikkate alınarak FDT'nin 12. maddesinin uygulanması suretiyle 3 resmi müsabakadan men ve 7.800,00 TL para cezasının; haksız tahrikin derecesi dikkate alarak takdiren indirilmesi suretiyle; 2 resmi müsabakadan men ve 5.200,00 TL para cezası olarak düzeltilerek onanmasına oybirliği ile karar verilmiştir."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Emre Belözoğlu Spor Haberler

500

Yorumlar (32)

FUTBOLCU:

FUTBOLDAN SOĞUTTUNUZ BİZLERİ , TFF VOLKAN DEMİREL , EMRE VB LERİ NEDEN KİM KORUYOR ??? BAS BAS BAĞIRAN BASIN YAYIN NEREDE ??? NEDEN HESAP SORMUYOR ??? YETER ARTIK BİTİRİN SU FUTBOLUN İÇİNDEKİ KÖTÜLÜKLERİ

14
1
yanıtYanıtla
ADA:

Ben burda durup dururlen sülalene sövsem ne yaparsın?

yanıt0
yanıt0
Vatandaş:

Adam yöneticiye yumruk attı. Acaba erzurumlu bir futbolcu olsaydı ceza böyle olur muydu ?

9
0
yanıtYanıtla
hasan:

bu adamı kim koruyor?

9
0
yanıtYanıtla
KAYSERİSPOR:

BİZ DE KORUYANLARI ARIYORUZ

yanıt0
yanıt0
Adınızı Yazın:

sebep?

9
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

şaşırdık mı? tabiki de hayır. bu insan müsfettesini kim kolluyor anlamıyorum, defol git artık lan görmek istemiyorum seni

8
1
yanıtYanıtla
genç:

arda yapar indirim, emre yapar indirim, caner yapar madde çıkarırlar yazıklar olsun!

8
1
yanıtYanıtla
Nefretttttt:

futbol bundan ilerlemez emre, caner, ardanın arkasında kim var kim kolluyorrrr. . .

yanıt0
yanıt0
Büyük adamsın:

Helal olsun

0
8
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title