Haberler

Suşehri'nde Köydes Projeleri

Sivas'ın Suşehri İlçesi'ne Bağlı Taşbayır Köyü'ne Köydes Projesi İçin Yapılacak Olan Sulama Tesisatında Kullanılacak Borular İlçeye Getirildi.

Sivas'ın Suşehri İlçesi'ne bağlı Taşbayır Köyü'ne Köydes Projesi için yapılacak olan sulama tesisatında kullanılacak borular ilçeye getirildi.

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Kaymakam Abdullah Demir, geçen yıl Köydes Projesi kapsamında Taşbayır Köyü'nde iki sulama havuzu yaptırıldığını söyledi. Bu havuzlara su aktarımı için gerekli olan 1 buçuk kilometrelik sulama borularının ilçeye geldiğini kaydeden Kaymakam Demir, "Borular köy muhtarlığına teslim edildi. Boruların döşeme işleminin bu yıl yapılmasını hedefliyoruz. 2008 yılı yatırım programına alınan Taşbayır Köyü'nün sulama kanallarının yapım projesi, en kısa zamanda başlanılarak, bitirilecektir" Kaymakam Demir, 2007 yılında Taşbayır Köyü'ne 2, Yoncalı Köyü'ne 1 adet olmak üzere toplam 3 adet sulama havuzunun da yapıldığını sözlerine ekledi.

(SY-İG-YS-Y) 16.03.2008 15:12 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title