Haberler

Survivor Panorama'ya Katılan Acun Ilıcalı, Bilinmeyenleri Anlattı

Güncelleme:

Sahibi olduğu TV8 kanalında yayınlanan Survivor Panorama programına konuk olan başarılı televizyoncu Acun Ilıcalı, Survivor ile dünyada gelmiş geçmiş en büyük toplam rekoru kırdıklarını itiraf etti.

Acun Ilıcalı, önceki gün sahibi olduğu TV8 kanalında yayınlanan Survivor Panorama programına konuk oldu. Ilıcalı, canlı yayında önemli açıklamalar ve ilginç bir itirafta bulundu.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden "Survivor'da takımlar böyle mi daha iyi, yoksa karışık mı?" şeklinde anket yapan Ilıcalı, programın sunucularından Hakan Hatipoğlu'nun bu anketi hatırlatması üzerine ilginç bir yanıt verdi.

"ANKET YÜZDE 55'E YÜZDE 45 ÇIKTI"

Acun Ilıcalı, anket hakkında şöyle konuştu: "Seyircimizin ne düşündüğünü çok merak ediyorum. Onlar için bir program yapıyoruz. Seyircilerin hoşça vakit geçirmeleri için uğraşıyoruz. Yaptığım anket yüzde 55'e, yüzde 45 çıktı. Sonra şunu düşündüm; 'anketi yapıyorum da, ankete katılanlar seyrediyor mu?' Yüzde 50'si seyrediyordur. Instagram'da 7 milyon takipçim var, bunların hepsi televizyon mu seyrediyor?

Survivor Panorama'ya Katılan Acun Ilıcalı, Bilinmeyenleri Anlattı

"NE ZAMAN ANKET GÖRSEM BASARIM"

Soru sorduğum zaman adamın önüne anket düşüyor, bir yanıta basmak istiyor. Bana da aynısı oluyor. Ne zaman anket görsem, daha basmadığım anket olmadı zaten. Yani konuda mısın, değil misin önemli değil. 'Hadi bir oy atayım' diyorsun."

Survivor Panorama'ya Katılan Acun Ilıcalı, Bilinmeyenleri Anlattı

"SURVIVOR İLE DÜNYA REKORU KIRDIK"

İzlenme rekoru kıran yarışması hakkında konuşan Ilıcalı, bilinmeyen bir detayı da anlattı. "Survivor'daki oyun sistemini icat eden biziz, dünyada böyle bir oyun sistemi yok. Survivor ile dünyada gelmiş geçmiş en büyük toplam reytingi aldık. Yunan TV tarihinin de rekorunu kırdık." dedi.

"ALLAH KORUSUN SİZDEN"

Acun Ilıcalı, Hakan Hatipoğlu'nun 'Bu sezon Survivor'da çok itiraz eden oluyor mu? Mesela Ogeday, Adem, ben gibi' sorusuna, "Allah korusun sizden. Adem 'itiraz etmiyorum' deyip itiraz eden bir yarışmacıydı. Turabi'nin hiç itiraz ettiğini görmedim. Hakan iddiaya giriyordu, Hakan sayesinde çok iddia kazandım" şeklindeki esprili cevabıyla dikkat çekti.

Survivor Panorama'ya Katılan Acun Ilıcalı, Bilinmeyenleri Anlattı

"EXATLON A'DAN Z'YE BİZİM FORMATIMIZ"

Başarılı yapımcı, "Dünyadaki en büyük başarımız" dediği 'Exatlon' yarışması için 4 ülkeden daha teklif aldıklarını duyurdu: "Şu anda dünyada 12 ülkeye çıkmak üzereyiz. "Meksika'da iki sezon bitirdik, Amerika'da ikinci sezonu bitmek üzere. Çok da güzel oldu. Exatlon A'dan Z'ye kendi formatımız. Bizim için gurur kaynağı. Amerika'da, Meksika'da arkadaşlarım 'Exatlon izledik' diyor. Çok mutlu oluyorum."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Acun Ilıcalı Haberler

500

Yorumlar (40)

KOMPLOCU:

acunun türkiye kazanmış kazanmamış umrundamı. sonradan getirdiği yarışmacılara bak sabriye ve emre, onlar orda delilik yapacak acun para kazanacak reytingden. haftaya hikmet elenirse şaşırmayın çünkü oyun kazanan değil reyting kazanan kalıyo yarışmada. yıllarca hep böyle. (elenenleri halk eliyo sanmayın, noterde olsa acunun elinde binlerce sms var kendi atar yine eletmez istediği adamı. örnek turabi)

7
5
yanıtYanıtla
Hadiyin oradan:

Yorumlara bakin, sadece fesatlik kiskanc lik.he he acunun yok sizin faydaniz var türkiyeye. Acun degil siz okadar ekmek kazandiriyorsunuz millete. Ya birakin su fesatligi .

5
4
yanıtYanıtla
ç ı ş ğ:

merhaba, ya Acun En çok ve Dünya''da En heyacanlı ! favorit programları ile. VARMISIN YOKMUSUN O''SES Türkiye YETENEK sizsiniz Türkiye SORVIVOR programları ile SINIRLARI ! Aşı . oysa yorum yapmasını bile'' beceremeyen dangalaklar, Acuna dil uzatırlar ve çok Ayıp.

4
2
yanıtYanıtla
birisi:

milleti ne gaza getiriyorsun tarihinde en kötü zamanı yaşıyorsun izlenmiyorsun kendini izleniyor gibi göstermeye çalışıyorsun senin kim oldugun yavaş yavaş çıkıyor ortaya

4
1
yanıtYanıtla
Verda:

Format seviliyor ama ben bu sene hiç sevmedim.

3
2
yanıtYanıtla
Bilu:

ACUN BEYMI OLDU DAHADUN DURZUYDI CALINTI PROGRAMLARLA ADMANI OYNUYOR AMA KEDICIGI SEYMA DAMA TIRMANIYOR ULEN

2
3
yanıtYanıtla
Dilek:

Yunan erkekleri de mükemmel

1
4
yanıtYanıtla
dadaş:

Sevgili acun abi senin hemşerin ve seni seven bir kardeşin olarak bu hakan hatipoğlundan ne zaman bizi kurtaracaksın kene gibi yapıştı yakana. . .

2
3
yanıtYanıtla
Gül:

Kusura bakma acun bey bu sene survivor tutmadı

5
0
yanıtYanıtla
Acun bey:

niyekine?

yanıt0
yanıt0
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title