Haberler

Sünnet Öncesi Belediyenin Süs Havuzunda Serinlediler

Bursa'nın Gürsu İlçesi'nde Belediye Tarafından Organize Edilen 10. Gürsu Kültür, Sanat ve Armut Festivali Kapsamında Gerçekleştirilen Toplu Nikah Töreninde 33 Çiftin Nikahı Kıyılırken, Sünnet Şöleninde de 120 Çocuk Erkekliğe İlk Adımı Attı. Belediyenin Önündeki Alanda Yapılan Şölen Öncesi Çocuklar, Süs Havuzuna Girip Serinlediler.

Bursa'nın Gürsu İlçesi'nde belediye tarafından organize edilen 10. Gürsu Kültür, Sanat ve Armut Festivali kapsamında gerçekleştirilen toplu nikah töreninde 33 çiftin nikahı kıyılırken, sünnet şöleninde de 120 çocuk erkekliğe ilk adımı attı. Belediyenin önündeki alanda yapılan şölen öncesi çocuklar, süs havuzuna girip serinlediler.

Şölen kapsamında mevlidi şerif okunurken, Bursa Mevlana Kültürünü Tanıtma ve Yaşatma Derneği sema ekibinin gösterisi ilgiyle izlendi.

Bir kamu kurumu olarak taşıdıkları sosyal sorumluluk gereği bu hizmetleri sunduklarını belirten Gürsu Belediye Başkanı Orhan Özcü, "Aile yapısının en sağlıklı şekilde kurulmasını sağlamak amacıyla, çeşitli nedenlerle nikah yaptıramayan 33 çiftimizin nikahını kıydık. Çiftlerimizin birbirlerine duydukları sevgi, saygı ve hoşgörü çerçevesinde oluşturacakları huzur, paylaşım ve mutluluk dolu yuvalarında, sağlıklı çocuklar büyütmelerini temenni ederim. Yoksul ailelerimizin çocuklarını sünnet ettirerek onlara destek olmanın mutluluğunu da yaşamaktayız" dedi.

(İHS)

30.07.2007 17:17 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title