Haberler

Süleyman Soylu'dan PKK'nın Tehdidine Yanıt

Süleyman Soylu'dan PKK'nın tehdidine yanıt İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, PKK'nın kendisine yönelik tehdidi ile ilgili soruya gülerek yanıt verdi.

Süleyman Soylu'dan Pkk'nın tehdidine yanıt

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Pkk'nın kendisine yönelik tehdidi ile ilgili soruya gülerek yanıt verdi.

SİVAS - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Pkk'nın kendisine yönelik tehdidi ile ilgili soruya gülerek "Terör örgütünden başka ne beklenebilir ki çok önemli değil" yanıtını verdi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 135. Dönem Kaçakçılık ve İstihbarat Toplantısına katılmak üzere bugün bakanlığa ait jet motorlu özel uçakla Sivas'a geldi. Soylu, Nuri Demirağ Hava Limanında resmi törenle karşılandı. Uçaktan inen Soylu, Polis Tören Merasim Mangasını selamladı. Soylu'yu burada Sivas Valisi Davut Gül, Belediye Başkanı Sami Aydın ve 5. Piyade Er Eğitim Tugayı Komutanı Piyade Albay Mehmet Kip karşıladı.

Bakan Soylu ilk ziyaretini Sivas Valiliği'ne yaparak Vali Gül'den brifing aldı. Burada yaptığı açıklamada Sivas'ın sahip olduğu tarihi ve kültürel değerlere değinen Soylu, "Hem tarihimizin, hem medeniyetimiz hem de milletimizin çok önemli bir merkezi olan Sivas'tayız. Burada bulunmaktan mutluluk duyuyorum. Bakanlığımızın kaçakçılık ve diğer meselelerinin tartışılacağı toplantısı için buradayız. Sivasspor'un şampiyonluğunu da tebrik ediyorum. İnşallah Süper Lige hem güç, hem farklılık hem de renk katacaktır. Hem ülkemizin huzur ve güveni için, hem de milletimizin yarında esenlikle bakabilmesi için tüm güvenlik kuvvetlerimiz, valilerimiz, kaymakamlarımız tüm güvenlik güçlerimiz canla başla bir çalışma ortaya koymaktadır. 16 Nisan'dan sonra Türkiye'nin karşı karşıya kalmış olduğu yeni hükümet sistemi de, millet ile devlet arasında ki bu ilişkiyi çok daha kuvvetlendirecek ve aziz milletimizin her geçen gün çok daha fazla refaha, huzura, güvenlik ve esenliğe ulaşmasını temin edecektir. Adım adım hem Türkiye'de istediğimiz noktaya kavuşacağız hem de etraf coğrafyamızda hem huzuru hem güveni hem de öz güveni sağlamaya devam edeceğim. Rabbim yardımcımız olsun. Sivas şehri sadece Sivas ve Sivaslılara ait bir şehir değildir. Bütün milletimizin ve ülkemizin göz bebeği bir şehirdir. Bize bıraktıkları ve emanetleri var. Şehrin tüm insanları ile birlikte her tarafına yüklediği bir anlam vardır. Sivas'ta valilik bina dahil olmak üzere, sokak ve caddeler dahil olmak üzere bu asalet ve anlam ile yüklüdür. Sivas hem saygı duyulan hem de hürmet gösteriler yerimizdir. İnşallah bu ülkeyi ve bu vilayetleri yönelenler bizde dahil olmak üzere bir şekilde layık olmaya çalışacağız" dedi.

Soylu PKK ele başlarından Beşe Hozat'ın Kato Dağı ziyareti sonrası şahsına yönelik tehditlerinin hatırlatılması üzerine, basın mensuplarına gülerek cevap verip, "Terör örgütünden başka ne beklenebilir ki çok önemli değil" dedi. Bakan Soylu bir soru üzerine 2017 yılındaki polis alımlarında yaş ile ilgili yaşanan sorunla ilgili konunun bakanlık görevlileri tarafından değerlendirildiğini açıkladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Süleyman Soylu Nuri Demirağ Türkiye PKK Genel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title