Haberler

Şükrü Turgut Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde CHP Kırşehir Akpınar belediye başkan adayı olan Şükrü Turgut isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

31 Mart seçimlerinde CHP Kırşehir Akpınar belediye başkan adayı olan Şükrü Turgut isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Kırşehir Akpınar ilçesinde toplam 5 aday ile yarışan Şükrü Turgut isimli CHP adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde CHP Kırşehir Akpınar adayı Şükrü Turgut kimdir? CHP Kırşehir Akpınar adayı Şükrü Turgut yüzde kaç oy aldı?

Şükrü Turgut Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde CHP Kırşehir Akpınar belediye başkan adayı olarak gösterilen Şükrü Turgut Akpınar ilçesinde % 46,74 oranında oy almıştır. Akpınar ilçesinde % 46,74 oranında oy olan Şükrü Turgut adlı CHP adayı toplamda 931 adet oy sayısına ulaştı.

Şükrü Turgut Kimdir?

Şükrü Turgut seçim sonuçları

CHP ve Millet İttifakı'nın adayı Şükrü Turgut, 1960 yılında Kırşehir'in Akpınar ilçesinde doğdu. İlk ve ortaokulu Akpınar'da, liseyi Kırşehir'de tamamladı. Akpınar'da ticaret ile uğraştı. 1989-1994, 2004-2009 yılları arasında iki dönem Akpınar Belediye Başkanlığı görevinde bulundu. Turgut, evli ve 5 çocuk babası.

Kırşehir Akpınar ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title