Haberler

Zor Günler Geçiren Milan, Hakan Çalhanoğlu'nu Satabilir

Güncelleme:

UEFA Finansal Fair-Play kıskacında olan İtalyan ekibi Milan, Hakan Çalhanoğlu'nu satabilir.

İtalyan devi Milan'ın, A Milli Futbol Takımımızın yıldızı Hakan Çalhanoğlu'nu satabileceği iddia edildi.

İtalyan medyasında yer alan habere göre, Milanlı yetkililer hem UEFA Finansal Fair-Play, hem de maddi olarak zorlanması gerekçesiyle Hakan'ı satabilir. Ocak ayında Lucas Paqueta'ya imza attırmayı planlayan Milan, vereceği bonservis ücreti nedeniyle mali olarak sıkışmak istemiyor.

PAZARLIKLAR 15 MİLYON EURODAN BAŞLAYACAK

Öte yandan Hakan Çalhanoğlu'nu satmak için Milanlı yetkililerin 15 milyon eurodan pazarlıklara başlayacağı haberin detaylarında aktarılırken, Alman Ligi ekiplerinden RB Leipzig ve Schalke 04'ün kadrosuna katmak istediği belirtildi. Hakan Çalhanoğlu bu sezon 15 kez terlettiği Milan formasıyla 1 gol 7asistlik performans sergiledi.

(Sporx)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500

Yorumlar (1)

akt:

Milli Takıma fazla kakı yapamadı. Lucesku Hakana çok güvenmişti

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title