Haberler

Rıdvan Dilmen: Beşiktaş'ın Transferleri Sınıfta Kaldı

Güncelleme:

Beşiktaş'ın Gençlerbirliği'ne 2-1 yenildiği maçın ardından konuşan futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın bu yılki transferleriyle sınıfı geçemediğini söyledi.

Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın Gençlerbirliği'ne 2-1 mağlup olduğu karşılaşmayı NTV ekranlarında değerlendirdi.

İşte o açıklamalar:

BEŞİKTAŞ 2 YIL ÖNCE EN ÇOK DEPLASMAN PUANI ALAN TAKIMDI

' Beşiktaş 2 yıl önce en çok deplasman puanı alan takımdı. Bu yıl 4 deplasmanda 2 maç kaybettiler. Çok yoğun bir cuma, pazartesi geçirdi Avrupa'da oynayan oyuncular. Portekiz, Türk Milli Takımı final maçı oynadı. Oyuncular yıprandı.

Beşiktaş'ı bugünkü gibi bir daha yakalayamazsın. Ve tabii Şenol Hoca doğru değişiklik yapmasına rağmen Babel'in kırmızısı kolay değil.

Beşiktaş 2-2'yi de yakalayabilirdi. 90+3 küsürde Tolgay sakatlandı, hakem 90+5'te bitirdi. Eğer durduruyorsan uzatmanın uzatmasını oynatması lazım hakemin.

SINIFI GEÇEMEDİLER

Beşiktaş'ın bu yılki transferleri sınıfı geçemedi. Pepe bir tek sınavı geçen oyunculardan. Lens 90 dakika oynayamaz. Negredo gidemiyor, kuvvetli değil. Caner ve Atiba da değil.
Beşiktaş takımı iyi takım, toparlar ama çok puan kaybetti. Bence Zeki'nin pozisyonu da kırmızı kart. Tehlikeli hareket sonuçta.

"BEŞİKTAŞ CANLI DEĞİL"

Beşiktaş'ta bir tutukluk var, canlı değiller. Ben Beşiktaş'ın sezon başını iyi geçirmediğini düşünüyorum. Beşiktaş'ın fizik olarak eski kuvveti yok. Olsa bloklar arasında bu kadar boşluk olmaz.

"BEŞİKTAŞ ZOR BİR DÖNEME GİRİYOR"

Milli takımdan dönen oyuncular iyi dönmemiş. Beşkitaş çok zor bir döneme giriyor. Monaco ve Başakşehir. Ben Beşiktaş'ı sallanmaz diye düşünüyrodum ama geçen seneki coşkudan uzak görüyorum.

İKİ TEMEL PROBLEMİ VAR

Hoca Lens ve Negredo'dan bu kadar kötü bir performans beklemiyordur. Ben bugün Oğuzhan'ı dinlendirirdim, Tolgay ile başlardım. Caner defans oyuncusu değil, 3-5-2'nin sol kanat oyuncusu. Hücumcu bek. Beşiktaş hızlı oynuyordu, müthiş arzululardı. İki temel problemleri bunlar.

Beşiktaş geçen sene Gökhan'ı, Adriano'yu, Talisca'yı, Aboubakar'ı, Fabri'yi ve Babel'i aldı. 6'da 6 yaptılar. Beşiktaş'ta çok önemli bir oyuncu gitti ama, Marcelo…

"LENS, NEGREDO VE MEDEL ÜÇÜ DE HAYAL KIRIKLIĞI"

Lens, Negredo ve Medel gibi 3 önemli oyuncu alıyorsunuz. Ve üçü de hayal kırıklığı… Beşiktaş'ın oynayan 11'ini dinlendirebilmesi için transferlerden geçen yılki gibi verim alması lazım.

"NEGREDO FORMAYI ÇANTADA KEKLİK GÖRÜYORDU"

Negredo transfer olduğunda, uçakta formayı çantada keklik görüyordu. 'Türkiye vasat bir lig, ben milli takımda da oynadım, orada da oynarım' diye geldi. Negrede, kendisinden daha iyi bir oyuncu olduğunu görüyor. Mutlaka uyarılmalı. Beşiktaş'ın santraforu çok gol atar zaten. 35 gol falan değil, 15-20 civarında. Negredo'nun daha fazla çalışması lazım.'

Kaynak: Haberler.com / Spor

Rıdvan Dilmen Beşiktaş Spor Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Bakmadan Geçme

Survivor eleme adayları kim oldu? Survivor 4. eleme adayı kim? 20 Mayıs Survivor'da potaya kim girdi? İran Dışişleri Bakanı öldü mü? Hüseyin Emir Abdullahiyan kimdir? İbrahim Reisi kimdir, kaç yaşındaydı? İbrahim Reisi ne zaman Cumhurbaşkanı oldu? İran Cumhurbaşkanı öldü mü? İbrahim Reisi helikopter kazasından öldü mü, yaşıyor mu? Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir?
İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title