Haberler

Voleybol Erkekler 1. Ligi

Şahinbey Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, Tokat Belediye Plevnespor Voleybol takımının smaçörü Nazım Berk Özbek’i renklerine kattı.

Şahinbey Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, Tokat Belediye Plevnespor Voleybol takımının smaçörü Nazım Berk Özbek'i renklerine kattı.

Voleybol Erkekler 1. Ligi ekiplerinden Şahinbey Belediyespor, yeni sezona daha güçlü girebilmek için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Tokat Belediye Plevnespor Voleybol smaçörü Nazım Berk Özbek ile 1 yıllık anlaşma ile renklerine bağlayan mavi-beyazlı ekipte hedef ilk 5 arasına girmek.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun makamında gerçekleşen imza töreni ile oyuncuyla 1 yıllık sözleşme imzalandı.

Alanya Belediye Spor altyapısından 2009 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyespor alt yapısına transfer olan oyuncu, burada 6 sezon geçirdi. 1993 doğumlu Nazım Berk Özbek, geçen sezon forma giydiği Tokat Belediye Plevnespor ile 2.Lig'de şampiyonluk yaşadı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Şahinbey Tokat Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title