Haberler

Türk Yıldızları Antalya'yı yaza çevirdi

Güncelleme:

Türk Yıldızları'nın gösteri uçuşunu binlerce kişi heyecanla izledi. Gökyüzüne 100 çizerek başlayan gösteri, vatandaşlar ve turistler tarafından büyük ilgi gördü. Bazı izleyiciler çitleri aşarak daha iyi izleme imkanı buldu. Gösteriyi izleyenler arasında yer alan bir vatandaş, gurur duyduklarını belirtti.

- Türk Yıldızları Antalya'yı yaza çevirdi: Binlerce kişi sahili ve falezleri doldurdu

Gökyüzüne 100 çizerek gösteriye başlayan Türk Yıldızları'nı vatandaşlar ve turistler heyecanla izledi

Falezlerde toplanan kalabalıktan bazıları, gösteriyi daha iyi izleyebilmek için çitleri aştı

Oğluyla gösteriyi izleyen vatandaş: "Gurur verici"

ANTALYA - Dün Antalya'da "Ata'ya saygı" uçuşu gerçekleştiren Türk Hava Kuvvetlerinin akrobasi timi Türk Yıldızları, bugün yine Antalya'da 'gösteri uçuşu' gerçekleştirdi. Cumhuriyet'in 100'üncü yılı nedeniyle gökyüzüne 100 çizerek gösteriye başlayan Türk Yıldızları'nı binlerce vatandaş ve turist heyecanla izledi.

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü etkinliklerinde dün "Ata'ya saygı" uçuşu gerçekleştiren Türk Hava Kuvvetlerinin akrobasi timi Türk Yıldızları, Antalya Kültür Yolu Festivali çerçevesinde bugün 13.00'da Konyaaltı Sahili'nde gösteri uçuşu gerçekleştirdi.

İzlemek için çitleri aştılar

Yaklaşık yarım saat süren gösteri uçuşundan saatler öncesi Konyaaltı Sahili'ne gelen Antalyalılar ve turistler, sahil ve falezler kısmını hınca hınç doldurdu. Sahildeki doluluk görüntüsü Antalya'nın yaz aylarını aratmazken, falezlerden uçuşu izlemek isteyen bazı vatandaşlar çitleri aşıp yerini aldı.

Gökyüzüne 100 çizerek başladılar

Gökyüzüne 100 çizip gösterisine başlayan Türk Yıldızları, nefes kesen akrobasi hareketleri ve uçaktan bıraktıkları renkli dumanlarla izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Birbirlerine oldukça yakın zorlu manevraları başarıyla yapan deneyimli Türk pilotları, vatandaşların yanı sıra turistleri de oldukça etkiledi. Gösteriyi izleyenler, o anları cep telefonuyla kaydetmek için adeta birbiriyle yarıştı.

"Gurur duyuyoruz"

Gösteriyi izlemeye oğluyla gelen Sadi Bağcı, "Gösteri gerçekten inanılmaz. Gurur duyuyoruz, gurur kabartıcı bir durum. Muazzam bir duygu yaşıyorum. Oğlum da severek izliyor. Turistler de ellerinde Türk bayrağı ile izliyor" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Antalya Turizm Spor Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title