Haberler

Tunus'ta Club Africain Taraftarları Filistin'e Destek İçin Koreografi Yaptı

Güncelleme:

Tunus'ta Club Africain takımı taraftarları, Olympique de Beji maçında Filistin'e destek için İzzeddin el-Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeida'li koreografi yaptı. Club Africain taraftarları maç öncesi, Filistin ile dayanışma içinde olduklarını ifade ederek, İsrail saldırılarında hayatını kaybeden Filistinliler için 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu.

- Tunuslu taraftardan İzzeddin el-Kassam Tugayları Sözcüsü Ubeida'li koreografi

TUNUS - Tunus'ta Club Africain takımı taraftarları, Olympique de Beji maçında Filistin'e destek için İzzeddin el-Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeida'li koreografi yaptı.

İsrail ve Filistin arasındaki çatışmalar devam ederken, Filistin'e destek gösterileri yeşil sahalara indi. Tunus'ta dün Club Africain ile Olympique de Beji takımları arasındaki maç öncesi Club Africain taraftarları, Filistin'e destek için İzzeddin el-Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeida'li koreografi yaptı.

Club Africain taraftarları maç öncesi, Filistin ile dayanışma içinde olduklarını ifade ederek, "Zafere kadar Filistin direnişiyleyiz" yazılı pankart açtılar. Taraftarlar ayrıca, İsrail saldırılarında hayatını kaybeden Filistinliler için 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Filistin İsrail Tunus Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title