Haberler

    Trabzonspor'da Forvete Bir Aday Daha!

    Trabzonspor yaşadığı gol sorununu çözmek için farklı isimleri değerlendiriyor.

    Trabzonspor yaşadığı gol sorununu çözmek için farklı isimleri değerlendiriyor. Yerli piyasadan Çaykur Rizesporlu Kweuke, Beşiktaş'tan Ömer Şişmanoğlu, Akhisar Belediyespor'dan Rodallega, Fenerbahçe'den Fernandao gibi oyuncuları gündeminde tutan Bordo Mavililer yurt dışından da çok sayıda futbolcuyu takip ederken, bir yandan da transfer şartlarını araştırıyor. Bu araştırılan isimlerden birinin de Yunanistan'ın Olimpiakos takımında forma giyen Nijeryalı forvet Brown Ideye olduğu belirtildi. Önemli liglerde forma giyen ve bu sezon da Yunan ekibinin en önemli gol ayağı haline gelen İdeye'nin teknik açıdan alınabilecek en iyi santrafor olduğuna işaret ediliyor.



    HEM GOL ATIYOR, HEM DE ATTIRIYOR



    Olimpiakos'ta 53 maçta 24 gol 10 asistle oynayan Ideye'nin yıldızı İsviçre'nin Nouchael Xamax takımında parladı. Bu ekipte 61 maçta 30 gol, 16 asistle oynayan Ideye, buradan Ukranya'nın Dinamo Kiev takımına transfer oldu ve 107 maçta, 45 gol atıp, 12 asist yaptı. Fransa'nın Sochoux takımında 75 maçta 24 gol, 6 asistle oynayan Nijeryalı forvet, İngiliz kulübü West Bromwich Albion'da da 31 maçta 7 gol, 2 asist yaptı. Son durağı Yunan ligi olan ve Olimpiakos'a geçen 28 yaşındaki futbolcu, A Milli Takım'da da 27 maçta 6 gol kaydetti. Golcülüğü dışında asist yapma özelliği de bulunan Ideye'nin transferi için çalışmaların yürütüldüğü vurgulanırken, bu oyuncunun maçları da takip ediliyor.





    Kaynak: TrabzonAjans

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Ömer Şişmanoğlu Trabzonspor Beşiktaş Çaykur Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title