Haberler

Trabzon tribünlerindeki gizemli güzel 'Desire Cordero' isimli bir model çıktı

Güncelleme:

Danimarka'daki ilk maçta Kopenhag'a 2-1 kaybeden Trabzonspor, dün Akyazı Stadyumu'nda oynanan karşılaşmadan 0-0 beraberlikle ayrılıp Şampiyonlar Ligi'ne veda etti. Heyecan dolu karşılaşmaya damga vuran ise oynanan futboldan çok stadyumdaki bir kadın taraftar oldu. Güzelliğiyle dikkat çeken kadın taraftarın kim olduğuna yönelik sorular sosyal medyada gündem olurken, mavi tişört giyen kadının 'Desire Cordero' isimli bir model olduğu ortaya çıktı.

Şampiyonlar Ligi'ne play-off turundan katılma şansı kazanan Trabzonspor, Kopenhag ile eşleşirken, mücadelenin ilk ayağında deplasmanda çıktığı mücadeleden 2-1 mağlubiyetle ayrılmıştı.

Trabzon tribünlerindeki gizemli güzel 'Desire Cordero' isimli bir model çıktı

ADETA MAÇIN ÖNÜNE GEÇTİ

Binlerce taraftar Trabzon'daki dünkü rövanş maçı öncesi Akyazı Stadyumu'nu doldururken, tribünlerdeki bir taraftarın görüntüsü sosyal medyada gündem oldu.

Trabzon tribünlerindeki gizemli güzel 'Desire Cordero' isimli bir model çıktı

ÜNLÜ BİR MODEL OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

Bazı taraftarlar sosyal medyada yaptığı paylaşımda "Kim bu?" sorusunu sorarken Trabzonspor - Kopenhag maçını izleyen güzelin 'Desire Cordero' adlı model olduğu ortaya çıktı.

Trabzon tribünlerindeki gizemli güzel 'Desire Cordero' isimli bir model çıktı

RONALDO'NUN ESKİ SEVGİLİSİ

İspanyol mankenin adı, 2016 yılında Cristiano Ronaldo ile Fransa'da düzenlenen Avrupa Şampiyonası ardından aşk dedikodularına karışmıştı. İspanyol güzel, Cristiano Ronaldo'dan ayrıldıktan sonra ise o dönem Real Betis'te oynayan Enzo Renella ve Real Madrid efsanesi Fernando Hierro'nun oğlu Alvaro Ruiz ile birliktelik yaşamıştı. 26 yaşındaki mankenin ismi son olarak o dönemde Lazio forması giyen Arjantinli futbolcu Joaquin Correa ile anılmıştı. İkilinin 2018 yılının Mart ayında başlayan ilişkileri bir süre manşetleri süslemişti.

Trabzon tribünlerindeki gizemli güzel 'Desire Cordero' isimli bir model çıktı

KARİYERİNDE İSTANBUL DETAYI

Cordero, İspanya'da Miss Universe seçildikten sonra aynı yıl dünya çapında düzenlenen Miss Universe yarışmasında ise ilk 10'a girmişti. Kariyerine 17 yaşında başlayan İspanyol güzel, ilk moda çekimine ise İstanbul'da katılmıştı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Spor

Trabzonspor Trabzon Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500

Yorumlar (3)

mardinli yiğit:

zaten böyle bir tipte birinin trabzonlu olması beklenemez.

0
0
yanıtYanıtla
uCube :

Ruju kız daha tatlı. Allah sahibine bağışlasın.;))

0
0
yanıtYanıtla
soner seyhan:

maksat işte böyle güzel taraftarımız da var gibi göstermek

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title