Haberler

    Timsah Arena'da Sona Yaklaşılıyor

    Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Timsah Arena için "Bursasporumuzun yeni başarılarına imza atacağı, şampiyonluklar yakalayacağı güzel bir eser olacak" dedi.

    Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı süren, yeşil-beyazlı taraftarlar arasında "Timsah Arena" olarak anılan ve İngiliz The Telegraph gazetesince dünyanın en heyecan verici 10 stat projesinden biri gösterilen Bursa Büyükşehir Stadı'nda çalışmalar son aşamaya geldi.

    Türkiye'de ilk kez takımının sembolüyle tasarlanan bir stadyum olan tesisin çatısının Bursaspor'un simgesi olan "timsah" formunda yapılması, yapının en dikkat çeken özelliği niteliğiyle öne çıkıyor.

    Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, UEFA kriterlerine uygun inşa edilen, yaklaşık 45 bin kişi kapasiteli stadyumun inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

    Altepe, yaptığı açıklamada, stadyumda çalışmaların son aşamada olduğunu belirtti.

    Bu dönemin en önemli eserlerinden olan yeni stadın, aynı zamanda Büyükşehir Belediyesi tarihinde yapılan en büyük inşaat olduğunu belirten Altepe, yaklaşık 185 bin metrekarelik inşaat alanıyla, Bursa'nın yeni bir anıtsal yapı kazandığını ifade etti.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    The Telegraph Recep Altepe Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title