Haberler

Tff Seçimli Olağanüstü Genel Kurulu

TFF Başkan Adayı Yıldırım Demirören, "Bu geminin içinde hep beraberiz, bu batıyorsa Beşiktaş da batıyor, Galatasaray da batıyor, Fenerbahçe de batıyor, Trabzonspor da batıyor."

TFF Başkan Adayı Yıldırım Demirören, "Bu geminin içinde hep beraberiz, bu batıyorsa Beşiktaş da batıyor, Galatasaray da batıyor, Fenerbahçe de batıyor, Trabzonspor da batıyor. Biz bu gemiyi hep beraber kurtaracağız" dedi.

Demirören, Genel Kurul'da yaptığı konuşmada, adaylıktan çekilen Ata Aksu'ya teşekkür ederek, "Çünkü futbolumuz çok zor bir süreçten geçerken bu genel kuruldan tek aday olarak çıkmanın daha doğru olabileceğini bilinciyle beraber kendisiyle oturduk, bu kaostan hep beraber çıkmaya karar verdik" dedi.

"Zorluklar aşılmak için vardır" diyen Demirören, "Biliyoruz ki zor bir görev devralıyoruz ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım. Bu zorlukları sizlerden aldığımız desteklerle aşacağız. Şu an ki süreç sadece yüzde 20'dir. Futbolumuzun yüzde 80 sorunu ekonomiktir, alt yapı en büyük problemdir. Bizler hak eden takım Avrupa'ya gitmeyecek demedik. Bizde her hakeden takım Avrupa'ta gidecek ama bizler UEFA ile diyaloglarımızı en iyi şekilde kurduk" şeklinde konuştu.

"Beşiktaş Kulübü Başkanı olarak bana hep sordular; 'neden TFF Başkanlığı diye?'" şeklinde konuşan Demirören, "Değerli arkadaşlarım bu geminin içinde hep beraberiz, bu batıyorsa Beşiktaş da batıyor, Galatasaray da batıyor, Fenerbahçe de batıyor, Trabzonspor da batıyor. Biz bu gemiyi hep beraber kurtaracağız. Futbolumuzu tekrar seviyeli hale getirmemiz gerkiyor. Futbolumuz seyredilmez hale geldi. Taraftarlar, sponsorlar kaçar oldu. Bizler onları geri çekip, futbolumuzu eski muhabbetimize getirmek

zorundayız. Eskileri de unutup yeni sayfalar açmak durumundayız. Ben Fenerbahçemizi, Galatasarayımızı, Bursamızı, Sivasımızı diyorum. Bizler futbolumuzu, taraftarlarımızı bu noktaya getirirsek, Türk sporu da çağ atlamış olur. Çünkü biz futbolumuzu bu kulüpler üzerinden temizlemek zorundayız. Bunu da sizlerle birlikte yapmalım. Bizler Türkiye'nin toprak sahalarından futbolcular yetiştirip dünyanın yıldızları yapmalıyız. Bunu da gene sizlerle beraber yapacağız" ifadelerini kullandı.

"Temeli olmayan bina sağlam bina değildir" diye konuşan Demirören, şunları kaydetti:

"Bizim temelimiz Bank Asya'dır, 1. Lig'dir, 2. Lig'dir, 3. Lig'dir. Önce onları sağlamlaştıracağız. Sonrasında futbolumuzu hep beraber kurtaracağız. Ben sizlerden destek bekliyorum. Hatalarımız olacak ama hepsiniz sizlerle paylaşarak çözeceğiz. Hata yapmayan insan çalışmayan insandır. Ben ve arkadaşlarım 24 saat çalışıp bu süreci en kısa sürede bitirip, Allah kısmet ederse UEFA'nın 22 maddelik toplantıda tertemiz şekilde karşınıza çıkıp sizi temsil edeceğiz. Biliyorum benden rahmetli Hasan Doğan

disiplini bekleyeceksiniz. Ama ben de sizlerden rahmetli Özhan Canaydın ve Süleyman Seba duruşunu bekliyorum. Bu konuda Tür futbolu hepinize hayırlı olsun." - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yıldırım Demirören Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title