Haberler

Spor Toto 3. Lig

Hafta sonu lig üçüncüsü Maltepespor ile karşılaşacak olan Spor Toto 3. Lig temsilcisi Denizli Büyükşehir Belediyespor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Hafta sonu lig üçüncüsü Maltepespor ile karşılaşacak olan Spor Toto 3. Lig temsilcisi Denizli Büyükşehir Belediyespor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Çalışmalarını Başkarcı Şahit Sami Stadı'da sürdüren kırmızı-beyazlılar, sakatlığı bulunan kaptan Süleyman'dan yoksun olarak antrenman yaptı. Teknik direktör Selahattin Dinçel, antrenman öncesi futbolcularla yaptığı konuşmada, deplasmanda 1-0 kazandıkları Arsinspor maçını değerlendirdikten sonra, maçta yaptığı kurtarışlar ile 3 puanın alınmasında büyük pay sahibi olan kaleci Erman'ı, arkadaşlarına alkışlattı.

Maltepespor karşılaşmasının önemine değinen Dinçel, galibiyet serilerinin devam etmesi ve beraberinde zirve iddialarının da sürmesi için bu maçı kazanmaları gerektiğine dikkat çekti. Kış şartlarının futbolu olumsuz etkilediğine dikkat çeken Dinçel, "Havalar çok değişken. Gündüz ile gece arasında çok fark var. Dolayısıyla kendinize iyi bakın. Kolay hasta olmayın. Çok iyi dinlenin. Arsin'de gördünüz, zamanla saha zeminleri ağırlaşacak. Kuvvetli olan, ayakta olanlar kazanan taraf olacak" dedi.

Çarşamba gününü çift antrenman ile geçiren Denizli Büyükşehir Belediyespor'da, futbolcuların antrenmanlardaki hırsı teknik heyeti memnun etti. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Büyükşehir Belediyespor Maltepespor Başkarcı Denizli Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title