Haberler

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3.Lig 2.Grup'ta mücadele eden Adıyamanspor Kulübü hafta sonu karşılaşacağı İskenderun 1967 Spor maçının biletlerinin ücretsiz olduğunu duyurdu.

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Adıyamanspor Kulübü hafta sonu karşılaşacağı İskenderun 1967 Spor maçının biletlerinin ücretsiz olduğunu duyurdu.

Ligin son 6 maçında hiç mağlup olmayan ve düşme potasından kurtulmak isteyen Adıyamanspor'da tek hedef galibiyet. Kendi sahasında karşılaşacağı İskenderun 1967 Spor maçında taraftarın tribünleri doldurmasını isteyen Adıyamanspor Kulüp yöneticiler, maçın biletlerini bedava yaptı.

Adıyamanspor İdari İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Aslan, elde ettikleri başarının büyük oranının taraftara ait olduğunu ve bu bilinçten dolayı, İskenderunspor 1967 Spor maçında da tüm biletleri alarak taraftarın maça ücretsiz girmesini sağlayacaklarını dile getirdi.

Aslan açıklamasının devamında şu şekilde konuştu:

"Ligden düşecek denildiği zamanda göreve gelen yeni yönetimle birlikte, kendisine ait olmasına rağmen yıllarca küstüğü için maçlarını takip etmeyen taraftarının da yeniden takımına sahip çıkmasıyla muhteşem bir ivme yakalayan Adıyamanspor'da birlik ve beraberliğin sağlandı. Göreve gelirken yeni yönetimimizle aldığımız bazı kararlar vardı. Bu kararların başında Adıyamanspor'un bütün Adıyaman'ın takımı olduğunu herkese hatırlatmak ve bu çerçevede çalışmalara başlamak geliyordu. Allah'a çok şükür kısa sürede bunu başardık ve taraftarımızla takımımızı kucaklaştırıp, her maçımıza binlerce taraftarımızın gelmesini sağladık. Bu takım onların takımı. Biz sadece onların hizmetkarıyız. Onlar bu desteği verdiği sürece bu takım daha iyi yerlere çıkacaktır." - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Adıyamanspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title