Haberler

    Seni Kral Yapacağım"

    Özellikle takımın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma'yla yakaladığı muhteşem uyumla dikkat çeken Cenk Tosun, Akhisar maçının ardından Fanatik'e özel açıklamalarda bulundu.

    Özellikle takımın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma'yla yakaladığı muhteşem uyumla dikkat çeken Cenk Tosun, Akhisar maçının ardından Fanatik'e özel açıklamalarda bulundu.

    25 yaşındaki futbolcu, Q7'nin desteğinin performansına direkt etki ettiğini belirterek, "Quaresma'ya çok iyi anlaşıyoruz. İdmanlarda da özellikle birlikte çalışmalara devam ediyoruz. İnşallah uyumumuz devam eder ve takımımıza en iyi şekilde katkı yapmayı sürdürürüz" ifadelerini kullandı.



    "ŞAMPİYON OLACAĞIZ"



    Bu sezonki hedefleriyle ilgili olarak da konuşan Cenk, takım arkadaşlarının çabası ve kendisinin de golleriyle bu sezon da şampiyon olacaklarına inandığını belirtti.

    Başarılı futbolcu, "Bu sezonki en büyük hedefimiz formamıza 3. yıldızı takmak. Ek olarak tabii ki gol krallığı hedefim var. İlk etapta 20 golü aşarsam kendimi mutlu hissederim demiştim. İnşallah bir sakatlık durumu olmazsa takım arkadaşlarımın da desteğiyle 25 golü aşıp şampiyonluğa katkı yapmak istiyorum" diye konuştu.



    Siyah-Beyazlı taraftarlara kendisine verdiği destekten dolayı teşekkür eden golcü futbolcu, "Ben de onların güvenini boşa çıkarmamak için bu formaya en iyi şekilde hizmet etmeye çalışıyorum" diyerek sözlerini tamamladı.



    Q7'DEN CENK TOSUN'A: SENİ KRAL YAPACAĞIM



    Kara Kartal'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, bu sezon ortaya koyduğu başarılı performansla kariyerinde altın dönemini yaşıyor. Siyah- Beyazlılar'da çıktığı 19 lig maçında 1 gol ve 10 asistlik performans sergileyen 33 yaşındaki futbolcu, özellikle takımın 1 numaralı forveti Cenk Tosun'la yakaladığı uyumla göz dolduruyor

    Hapoel Beer-Sheva maçında Cenk Tosun'un 42. dakikada rakip takım oyuncusu William'a kendi kalesine attırdığı golün asistini yapan Q7, önceki günkü Akhisar mücadelesinde de Cenk'igolle buluşturdu.

    Takım antrenmanlarında Cenk Tosun'la özel olarak kafa golü çalışması yapan Quaresma'nın başarılı oyuncuya, "Sahada olduğum her maçta senin gol atabilmen için elimden geleni yapacağım. Sahanın köşesine doğru hareketlendiğimi gördüğün anda ön tarafa doğru pozisyon al. O top seninle buluşacak. Eğer dediğimi yaparsan sezon sonunda krallık tacı senin olur" dediği, müthiş uyumun ise bu sözlerin ardından geldiği öğrenildi.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Cenk Tosun Akhisar Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title