Haberler

Sabır taşı çatlayan Arda Güler'den Ancelotti'ye olay hareket

Güncelleme:

Real Madrid'in Almeria'yı geriden gelerek 3-2 yendiği mücadelede ısınmaya yollanmasına rağmen oyuna alınmayan Arda Güler, Ancelotti'ye tepki gösterdi. Maça ilk 11'de başlaması beklenen ancak yine kadroda yer almayan genç yıldız, ısınmadan kulübeye dönerken üzerindeki yeleği İtalyan hocanın olduğu yöne doğru bakarak yere fırlattı.

İspanya La Liga'nın 21. haftasında Real Madrid, sahasında Almeria'yı 2 farklı geriden gelerek 3-2 mağlup etti. Karşılaşmada oyuna alınmayan Arda Güler, hocası Carlo Ancelotti'ye tepki gösterdi.

ISINDI AMA OYUNA GİREMEDİ

Maça 11'de başlaması beklenen Arda Güler, mücadeleye yedek soyundu. Real Madrid Teknik Direktörü Ancelotti'nin genç yıldızı maç içinde ısınmaya göndermesi ancak sonra oyuna almaması Arda'yı kızdırdı.

YELEĞİNİ YERE FIRLATTI

Arda Güler ısınmadan kulübeye doğru gelirken Ancelotti'nin olduğu yöne doğru bakarak üzerindeki yeleği çıkarıp yere fırlattı. Arda'nın kulübedeki yerine geçtikten sonra da büyük üzüntü yaşadığı görüldü.

O anlara ait kareler:

Sabır taşı çatlayan Arda Güler'den Ancelotti'ye olay hareket

Sabır taşı çatlayan Arda Güler'den Ancelotti'ye olay hareket

Sabır taşı çatlayan Arda Güler'den Ancelotti'ye olay hareket

Sabır taşı çatlayan Arda Güler'den Ancelotti'ye olay hareket

Kaynak: Haberler.com / Spor

Real Madrid Arda Güler Madrid Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (13)

Kemal Sağlam:

Nedir bu türk düşmanlığı. Ancelotti

101
27
yanıtYanıtla
Hayri :

ee para buyuk diye orayı seçtin halbuki daha alt bir takımda ara dönem geçirmen gerekiyordu oradan istediğin yere istediğin ücretle giderdin bu tip takımlarda senin gibi birsuru oyuncu var o zaman sabredeceksin

77
36
yanıtYanıtla
NeverGu:

Sabırlı olması lazım.Motivasyonu düşerse orda fazla duramaz

71
5
yanıtYanıtla
Hasan YILDIZ:

REAL MADRİD TEKNİK DİREKTÖRÜNDEN DAHA FAZLA FUTBOLDAN ANLIYORSANIZ ELEŞTİRİN, ZOR GİDEN BİR MAÇTA HENÜZ FORM TUTMAMIŞ BİR OYUNCUYU OYUNA ALMAYABİLİR, ELBET ARDA BU TAKIMIN DEĞİŞMEZ BİR PARÇASI OLACAKTIR

53
16
yanıtYanıtla
Selim Güler:

Arda öbür oyunculardan cok daha üstün oyuncu bunu Ancelotti cok iyi biliyor .1 veya 2 Mac yenilirsin fakat oynatmaklada süper bir Ardayi kazanmis olur

yanıt13
yanıt21
Bordo Bere:

senin ne isin realde fener gibi süper takim varken

19
43
yanıtYanıtla
Selim Güler:

Iyi yapmis ,Ben olsam kafasina gecirirdim.Madem oynatmak istemiyorsun ne den alinmasina neden olmadin?3ac 90 dakika denersin baktin olmadi oynatmasin Adam olan öyle yapardi.Buda kendini iyi bir teknik direktör havasi var.Bayern bunu 3 aynen bile tahammül edemedi

20
13
yanıtYanıtla
İsmail Köker:

Helal ne bu yaşta iyi tepki

16
9
yanıtYanıtla
Hans Peter:

Gereksiz haber. Her zaman bildimiz bir durum yetenek cikiyor avrupa sevdasina sonra yedekte cürüyor en sonunda ucuza geri memlekete dönüyor. Bu kadar sürünecgine geri dön bu kadar basit.

20
5
yanıtYanıtla
Halkmen:

sabırlı olman lazım yıldızların yedeği olmak kolay değil.

16
8
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title