Haberler

    Real Madrid'den Manchester'a

    Real Madrid'in Kolombiyalı yıldızına Manchester United talip oldu.

    Takımı Jose Mourinho'ya teslim eden Manchester United, Zlatan İbrahimovic ve Paul Pogba transferleriyle gündemi sarsmıştı. Premier Lig'de arzuladığı başarılara ulaşamasa da Kırmızı Şeytanlar, önümüzdeki yıl da kesenin ağzını açacak. Hedefteki isim Real Madrid'de düzenli formayı unutan James Rodriguez. Kolombiyalı yıldız, İspanyol devinden ayrılmaya sıcak baktığını ifade eder etmez Manchester United, Chelsea ve Bayern Münih devreye girmişti. Ancak transferde M. United'ın rakiplerine göre bir adım önde olduğu belirtiliyor.

    Manchester United'ta teknik direktör Jose Mourinho önümüzdeki sezon kadrosuna James Rodriguez'i katmak için ilk ciddi atağı yapan isim. Ada basınına göre Portekizli çalıştırıcı, 26 yaşındaki yıldız futbolcuyla bir görüşme gerçekleştirdi.

    MOURİNHO FARKI

    Mourinho eski kulübü Real Madrid'le de yakın ilişkileri olduğu için hem bonservis ücretinde hem de oyuncunun alacağı parada indirim bekliyor. Chelsea ve Bayern de fırsat kolluyor.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Manchester United James Rodriguez Jose Mourinho Real Madrid Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title