Haberler

PSG ile Anlaşan Neymar, Barcelona'da Tesise Gelerek Arkadaşlarına Veda Etti

Güncelleme:

222 milyon Euro karşılığında PSG'ye transfer olan ve dünya futbol tarihinde en fazla bonservis ödenen oyuncu olan Barcelonalı Neymar, tesislere gelerek takım arkadaşlarına veda etti.

İspanya La Liga ekiplerinden Barcelona'nın Brezilyalı yıldızı Neymar'ın PSG'ye transferi için bir kıvılcım daha geldi! Barcelona, teknik direktör Ernesto Valverde'nin özel izniyle Neymar'ın bugünkü antrenmanda yer almadığını açıkladı...

MARCA DUYURDU, NEYMAR PSG'YE GİTTİ

Marca'da yer alan habere göre ise Neymar, Barcelona'nın idman tesislerine geldi ve yarım saat içerisinde de buradan ayrıldı. Neymar'ın tesislerde takım arkadaşlarıyla vedalaştığını iddia eden Marca, oyuncunun 222 milyon Euro'ya PSG'ye gideceğini duyurdu. Bu bonservis bedeli, dünya futbol tarihinde verilmiş en yüksek bonservis bedeli olacak.

Neymar'ın tesislerde fotoğrafı da yayımlanırken, aracını kendisi kullanan Brezilyalı yıldız, hayranlarına fotoğraf vermeden hızlıca buradan ayrıldı.

''NEYMAR BİR DÜNYA YILDIZI''

Paris Saint Germain Başkanı Al-Khelaifi ise konu hakkında, "'Neymar, Barcelona'nın futbolcusu. Başka bir takımın futbolcusu hakkında konuşmam" sözlerini kullanarak yorum yapmayacağını belirtmişti.

Neymar'ın harika bir futbolcu olduğunu aktaran Nasser Al-Khelaifi, ''Neymar bir dünya starı. Ama tekrar ediyorum ki şimdilik Barcelona'nın futbolcusu. Dünya yıldızını getirmek sadece popülerite için yapılmaz. Oyunu güzelleştirmek için yapılır. PSG'nin de gelişip yapmak istediği şey bu'' dedi.

NEYMAR KARARINI VERDİ

Öte yandan beIN Sports Katar'da yer alan habere göre; Barcelona'nın yıldızı Neymar, tarihin en büyük transfer anlaşmasını yaparak PSG'ye transfer olma kararı verdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Barcelona Marca Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title