Haberler

Özlem Becerek U23 Atletizm Şampiyonası'nda gümüş madalya kazandı

Güncelleme:

Finlandiya'nın Espoo kentinde düzenlenen U23 Atletizm Şampiyonası'nda disk atma finalinde yarışan milli sporcu Özlem Becerek, ikinci olarak gümüş madalya kazandı. Finalde Hollandalı rakibi Alida Van Daalen ile mücadele eden Becerek, son atışında 55.38'lik derece elde ederek ikinci sırayı aldı.

Finlandiya'nın Espoo kentinde devam eden U23 Atletizm Şampiyonası'nın son gününde disk atma finalinde yarışan milli sporcu Özlem Becerek ikinci olarak gümüş madalyanın sahibi oldu.

Özlem Becerek, final mücadelesinde Hollandalı rakibi Alida Van Daalen ile son hakka kadar yarıştı. Final serisinin ilk ayağını rahat geçen Becerek, atışlarında Van Daalen karşısında sonuna kadar mücadele etti. Atışlarda son hakkında 56.77 atan Daalen ilk sıraya yerleşti ve altın madalyayı elde etti. Yarışmada son atış hakkına gelen Özlem Becerek 55.38'lik derecesiyle ikinci sırada kalarak ve gümüş madalya kazandı. Bronz madalya ise 54.45 atarak üçüncülüğü elde eden Norveç'li Lotta Flatum'ın oldu.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Finlandiya Atletizm Gümüş Van Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title