Haberler

    Galatasaray'da Yeniden Yerli Yabancı Gruplaşması Sorunu Patlak Verdi

    Güncelleme:

    Galatasaray'da Beşiktaş hezimeti kaos yaratırken futbolcular arasında yerli-yabancı gruplaşma problemine sebep oldu.

    Galatasaray'da Beşiktaş derbisinde alınan 3-0'lık yenilginin ardından başkan Dursun Özbek resmen devreye girdi. Başakşehir maçından sonra sportif direktör Cenk Ergün vasıtasıyla teknik direktör Igor Tudor'dan rapor isteyen Özbek, Beşiktaş maçından sonra ise Florya'ya çıkarma yaparak futbolcular ile durum değerlendirmesi yapacak.

    Florya'da futbolcular ile görüşecek ve "sorunun kaynağını" bulmaya çalışacak olan başkan Dursun Özbek, bazı futbolcular ile bire bir ve gruplar halinde toplantılar yapacak. Futbolcular ile yapacağı toplantının ardından Tudor ile de görüşmeyi planlayan Özbek'in sarı-kırmızılı kulübün yönetim kurulu toplantısında da konuyu masaya yatıracağı belirtildi.

    TAKIMDA YERLİ VE YABANCI SORUNU DA BAŞLADI

    Sporx'in haberine göre; Beşiktaş karşısında alınan yenilgi Galatasaray'da tam bir koas ortamı yaratırken, iddialar da ardı ardına gelmeye başladı. Son haftalardaki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Yasin Öztekin'in Beşiktaş derbisinde oynatılmaması Igor Tudor'un yerli ve yabancı futbolcular arasında ayrım yaptığı ve yerli futbolculara "üvey evlat" muammelesi gösterdiği iddialarının da ortaya çıkmasına yol açtı.

    Yabancı ve yerli futbolculara davranışlarından dolayı yerli futbolcuların bu rahatsızlıklarını sportif direktör Cenk Ergün'e ilettiği ve başkan Dursun Özbek'in bugünkü Florya çıkarmasında bu konuyu da masaya yatıracağı belirtildi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Galatasaray Başakşehir Cenk Ergün Beşiktaş Spor Haberler

    500

    Yorumlar (7)

    POMPACI:

    galata zaten patlak bi takım

    8
    11
    yanıtYanıtla
    yalçın:

    Gsşampiyon

    1
    3
    yanıtYanıtla
    Ankarali Gurbedci:

    Galatasaray yönetimine söylüyorum Ferariyi ehleliyedsiz adama verirseni böyle duvara doslar

    2
    2
    yanıtYanıtla
    ss58:

    allah korudu manisaspora dönerdi yoksa 9-0

    2
    0
    yanıtYanıtla
    adım neydi lan benim:

    GS ye Terimin gelmesi lazım artık. Durum onu gösteriyor.

    1
    1
    yanıtYanıtla
    A.ONLER:

    OKUYUCULAR İNANMAYIN, FATİH TERİMİN ÇETESİ VE ÇEVRESİ BUNLAR, BUNLAR TÜRKİYEYİ, GS YI YİYOR. YAZARLARDA BU ÇETENİN İÇİNDE BUNLARIN GÖZÜ DÖNMÜŞ, BUNLAR GENÇ VE CAHİL GÖRDÜĞÜ BİZLERİ KOYUN GİBİ OTARMAYA ÇALIŞIYOR. TERİM KESİNLİKLE YOK DİYE KAMPANYA YAPALIM.

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Galatasaray:

    Böyle saçma sapan haber yapıpta Galatasarayı karıştırmayın

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title