Haberler

Osmanlıspor - Zimbru Maçı Saat Kaçta Hangi Kanalda Ne Zaman

Güncelleme:

Osmanlıspor, UEFA Avrupa Ligi ilk maçında Moldova'nın Zimbru takımı ile karşılaşacak. Zimbru - Osmanlıspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Detayları haberler.com'da bulabilirsiniz.

Osmanlıspor, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında Moldova'nın Zimbru takımı ile karşılaşacak. Peki Zimbru - Osmanlıspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte detaylar...

Osmanlıspor, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında bugün Moldova temsilsici Zimbru ile karşı karşıya gelecek.

Başkent Kişinev'deki Zimbru Stadı'nda, TSİ 20.00'de başlayacak müsabakayı Sırbistan Futbol Federasyonu'ndan Nenad Djokic yönetecek.

Karşılaşmada Djokic'in yardımcılıklarını Vladimir Jovanovic ve Milan Sutulovic yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Lazar Lukic olacak. Uzun bir süredir hazırlıklarını Hollanda'da sürdüren Mor-Sarılılar'da teknik direktör Mustafa Akçay, kritik mücadele öncesi son derece umutlu.

"ZOR BİR RAKİP"

Akçay, "Karşılaşmada avantajlı duruma geçmek için hem taktiksel hem de organizasyon açısından yol aldığımızı düşünüyorum. Yüzde 100 hazır olduğumuz söylenemez. Birinci müsabaka sonrasında geriden gelip turu geçmiş olması ne kadar zor bir rakiple karşılaşacağımızı söylüyor.

Turları iyi bir skorla geçmeniz sizin daha sonraki süreçte daha iyi hazırlanmanızı sağlar" açıklamasını yaptı.

ZİMBRU OSMANLI MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Zimbru ile Osmanlıspor arasında oynanacak olan UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu karşılaşması saat 20.00'de başlayacak. Mücadele Beyaz TV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

MUHTEMEL 11'LER

Zimbru: Rusu, Leite, Emerson, Spataru, Neres, Bruno, Jardan, Braz, Coulibaly, Damaşcan, Fortes

Osmanlıspor: Karcemarskas, Avdija, Szukala, Aykut, Muhammed, Musa, Lawal, Umar, Ndiaye, Engin, Rusescu

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Kişinev Moldova Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title