Haberler

Niğde'de Off-Road rüzgarı esti

Güncelleme:

Niğde Belediyesi ve NİĞDOFF'un birlikte gerçekleştirdiği yarışma ve gösteriler için Türkiye'nin dört bir yanından yüzlerce off-road tutkunu Niğde'ye geldi. Niğde Belediyesi ve Niğde Off-Road Kulübü tarafından bu yıl 4'üncüsü düzenlenen etkinlik, off-road tutkunlarının heyecanla beklediği zorlu parkurlara sahne oldu.

Şehirde düzenlenen off-road araba yarışları, adrenalin dolu anlara sahne oldu. Yarışmaya katılan birçok sporcu, Niğde Evlerinin engebeli ve zorlu arazisinde mücadele ettiler. Etkinlikler 8 Temmuz Cumartesi günü saat 20.00'de kamp ateşinin yanmasıyla başlayıp, 9 Temmuz Pazar günü saat 17.00'de ödül töreni ile son buldu. Etkinlikler kapsamında 8 Temmuz Cumartesi günü Saat 20.00'de Ekrem Özüak ve ekibi büyük kamp ateşi eşliğinde bir konser verdiler.

Yarışmalar ise 9 Temmuz pazar günü Niğde Evleri yanındaki yarış pistinde gerçekleştirildi. Off-road tutkunları Niğde Evleri'nde bulunan NİĞDOFF pist alanında saat 10.00 ile 17.00 arasında 2 kilometre uzunluğundaki çamur, rampa, çukur ve virajlı yolda dereceye girebilmek için kıyasıya bir mücadeleye girdiler.

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Off-road yarışlarına büyük destek verdiklerini söyleyerek, etkinliğin ilimizin tanıtım yüzlerinden biri olduğunu ifade etti. Başkan Özdemir, yarışların Niğde'nin tanıtımına önemli katkı sağlayacağını belirterek, şehrin doğal güzelliklerini ve potansiyelini tüm dünyaya tanıtacaklarını söyledi.

Festival Havasında Geçti

Yarışlar, bir festival havasında gerçekleşti. Festival alanında konserler, yarışmalar ve çeşitli etkinlikler düzenlendi. Ayrıca, festival ateşi yakılarak yıllardır süre gelen gelenek sürdürüldü. Katılımcılar, yarışlar öncesinde coşkuyla ateşi yakarak vatandaşlarla heyecanlarını paylaştılar.

Yarışmacılar Ödüllendirildi

Yarışlar sonunda dereceye giren sporcular, ödüllendirildi. Niğde Belediye Başkanı, şampiyon sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Ödül töreninde sporcuların heyecanı ve mutluluğu gözlerden kaçmadı. Off-road yarışlarına katılanlar arasında yerel halkın büyük bir ilgisi vardı. Şehir dışından gelen ziyaretçiler de yarışlara büyük ilgi gösterdi.

Unutulmaz Anlar Bıraktı

Niğde'de düzenlenen off-road araba yarışları, şehrin doğal güzelliklerini ve off-road potansiyelini ön plana çıkardı. Festival atmosferinde gerçekleşen yarışlar, katılımcılar ve izleyiciler arasında unutulmaz anılar bıraktı. Niğde Belediyenin destekleri ile düzenlenen etkinlik, şehrin tanıtımına önemli katkı sağladı ve off-road tutkunlarını bir araya getirdi.

Niğde'de Off-Road rüzgarı esti

Niğde'de Off-Road rüzgarı esti

Niğde'de Off-Road rüzgarı esti

Niğde'de Off-Road rüzgarı esti

Niğde'de Off-Road rüzgarı esti

Haberler.com / Ayça Elal - Spor

Niğde Belediyesi Türkiye Niğde Spor Haberler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

İndirim sinyali mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faiz sözleri kafa karıştırdı

İndirim sinyali mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faiz sözleri kafa karıştırdı

Bakmadan Geçme

A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? İtalya-Arnavutluk maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İtalya-Arnavutluk maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Yalova Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yalova Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Uşak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Uşak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tunceli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tunceli Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tokat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tokat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tekirdağ Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tekirdağ Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Yozgat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yozgat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Van Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Van Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP iade-i ziyareti hazmedemedi, kibarlıktan anlamadılar

Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP iade-i ziyareti hazmedemedi, kibarlıktan anlamadılar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title