Haberler

Nefesimiz Yetmedi

İyi Başladığımız Maçta Güçlü Rakibimizin Ritmine Ayak Uyduramadık. 18 Sayılık Fark, Hido'nun Çabalarıyla Erise de Salondan Yenik Ayrıldık.

İyi başladığımız maçta güçlü rakibimizin ritmine ayak uyduramadık. 18 sayılık fark, Hido’nun çabalarıyla erise de salondan yenik ayrıldık.

BASKETBOL Milli Takımımız, Macau Turnuvası’nda olimpiyat yolcuları ABD’den sonra Litvanya’ya da yenildi ama bu kez ezilmedi: 82-74. Rakibimizin Pekin öncesi form grafiğinin en üst noktada olduğunu bizim ise henüz maç ritmine girmeden 15 günlük kamp döneminde olduğumuz göz ardı edilmemeli. Bu büyük dezavantaja rağmen Litvanya karşısında aslanlar gibi mücadele eden takımımız, zaman zaman maça ortak olmasına karşın Avrupa Şampiyonası elemeleri öncesi büyük umut verdi. Kenardan gelen Hidayet sakatlık döneminden henüz çıkmamasına karşın 21 dakikaya sığdırdığı 14 sayı ile farkın açılmasını önleyen isim oldu. Pota altında Oğuz ve Ersan göz dolduran oyuncularımızdı. Hazırlık döneminde olmamız nedeniyle ofansif anlamda skor üretmede sorunlar yaşadık. Rakibin alan savunmasını geçmede zorlandık. Yüzde 67’lik faul atışlarında antrenmanlardaki yüzdemizi yakalamış olabilseydik, daha farklı bir skor ortaya çıkabilirdi.

Birinci periyodun başında çok iyi savunma yaptık ve 11-4 öne geçtik. Litvanya aldığı mola ile toparlandı. Alan savunmasını iyi oturtunca bizim hücum gücümüzü kilitledi.Litvanya Siskauskas’ın takımını dış şutlara yöneltmesi ile ilk çeyreği 18-15, devreyi 41-33 önde kapattı.

Fark açıldı

İkinci devreye takımımız çok iyi girdi. Tempoyu yükselttik. 45-43’de Litvanya’yı yalakadık ama rakibimiz yine farkı açtı. Üçüncü periyotu da 63-51 geride tamamladık. Son periyotta Litvanya dış şutlarla farkı açtı ve 71-53’e taşıdı. Ancak son üç dakika içersinde maçı bırakmadık.

Oyun içersindeki dayanışma ve paylaşım ile Hidayet’in üçlükleri ile farkı 8 sayıya kadar indirdik ama kaçırdığımız faul atışlarına bir de Çinli hakemlerin hataları eklenince takımımız sahadan 82-74 yenik ayrıldı.

SALON: Cotai Arena

HAKEMLER: Xia Chun (**), Zheng Jun (**), Nelson Kot (**)

TÜRKİYE: Kerem G.(***) 9, Ersan (***) 12, Oğuz (***) 14, Cenk (*) 3, Sinan (*) 2, Hidayet (***) 14, Semih (*) 4, Ömer Onan (*) 3, Kerem T. (*) 1, Ender (**) 7, Ersin (*) 5

LİTVANYA: Siskauskas (**) 7, K.Lavrinovic (***) 13, R.Javtokas (**) 8, R.Kaukenas (***) 10, Jasikevicius (**) 7, Petravicius (**) 9, Jasaitis (**) 10, Kleiza (***) 13, Lukauski (**) 4, D.Lavrinovic (*), Prekevicius (*) 1

1.PERİYOT: 18-15, DEVRE: 41-33, 3.PERİYOT: 63-51

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title