Haberler

    Mersin - Rize Maçı Öncesi Ortalık Karıştı

    Adanalı ve Mersinli taraftarlar arasında çıkan olaylara polis müdahale etti.

    Spor Loto Süper Lig'de Mersin İdmanyurdu ile Çaykur Rizespor arasında Adana'da oynanacak karşılaşma öncesinde, Adanalı taraftarlar ile Mersinli taraftarlar arasında olay çıktı.

    Mersin Stadı'ndaki zemin sorunu nedeniyle Çaykur Rizespor ile bugün Adana'da oynanacak maç için Mersin İdmanyurdu taraftarları, maça saatler kala trenle kente geldi.

    Buradan otobüslerle maçın oynanacağı Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadı'na getirilen taraftarlarla maraton tribünü yakınlarında bekleyen Adanalı taraftarlar arasında gerginlik çıktı. Taraftarların birbirlerine taş atması üzerine polis ekipleri gruplara biber gazıyla müdahale etti. Müdahale sırasında bazı taraftarların sopalarla darbettiği bir polis havaya silah ateş ederek grubu dağıttı.

    Bu arada, taraftarların taşındığı otobüslerin de camlarının kırık olduğu gözlendi.

    Polis ekiplerinin stat çevresindeki güvenlik önlemleri sürüyor.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Mersin İdmanyurdu Mersinli Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu?
    500

    Yorumlar (12)

    ADANALI01:

    Bu olayları tasvip etmiyorum bu olayları yapanların adanalı olduğunu sanmıyorum adana çok göç alan Şehir Unutmayın.

    9
    5
    yanıtYanıtla
    ardahan:

    bu olayı zaten mersin idmanyurdu taraftarı yaptı

    yanıt0
    yanıt0
    CENK:

    a-dana normaldir

    7
    7
    yanıtYanıtla
    sosyaldemokrat:

    adanalılar aklını başına alsın. . şu kayseri kadar olamıyorsunuz 2 takımını gecen yıl süper ligde oynattılar. . siz adanaspor-adana demirspor diye birbirinizi yiyin ikinici ligde sürünmeye devam edin. .

    9
    3
    yanıtYanıtla
    chp li:

    adanaliyik malik

    2
    5
    yanıtYanıtla
    gariban:

    iste yeni ve buyuk ulkenin gidisati

    6
    1
    yanıtYanıtla
    Haberler.com:

    Olay Sırasında Orda olmayan boş boş kelime yapmasın olayları Adanademirsporlu taraftarlar çıkardı kople tren yolu adanaya kadar çevik kuvvet ile doluydu istasyondada 150 tane civarı çevik kuvvvet vardı adanademirsporlu taraftarlar maraton tribününün arkasından mersinlilere saldırdı yaralananlar oldu. tekrar çıkıştı yine bu taraftarlar istasyonun ara sokagında gruplar halinde beklemeye başladı ve maç sonuda olaylar yaşandı. Bu olayı çıkartanlar bilinçli olarak çıkarttı

    2
    2
    yanıtYanıtla
    HALİL TEPE:

    ADANA DEMŞİRSPOLULAR ADANASPOLULARA SALDIRMIŞTIR BİZ 10 15 TANE GÖRDÜK GEREKENİ YAPTIK ONUN ŞINDADA HİÇ Bİ OLAY OLMADI MAÇ ÖNCESİ MAÇ SONRASI

    yanıt0
    yanıt0
    alaçamm:

    çok sukur alnımız ak adanalılara gereken yapıldı , seytanlar affetmez , sıddet sevmedgımız bırsey ama ınternetten yazılan onca yazıyı yutacak degıldık , ınsallah bırdaha ınternetten kelıme yapmaz adananın klavye delıkanlıları :)

    3
    1
    yanıtYanıtla
    erhan çelik:

    bir zaman önce futbol dinin yerine almak için kurulduğnu duyduğumda atıyorlar diye düşündüm!!

    3
    1
    yanıtYanıtla
    Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title