Haberler

Medicana Sivasspor'da Beşiktaş Maçı Hazırlıkları

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Antrenmandan görüntüler- Ziya Erdal'ın açıklaması Medicana Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Antrenmandan görüntüler- Ziya Erdal'ın açıklaması Medicana Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman koşuyla başladı. Açma ve germe hareketlerinin ardından idman top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Antrenmana, ülkelerinin milli takımlarında bulunan John Boye ve Djakaridja Kone ile sakatlığı nedeniyle tedavi gören Erkan Kaş katılmadı. - Ziya Erdal'ın görüşleriKırmızı-beyazlı ekibin sol beki Ziya Erdal, antrenman öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Gaziantepspor maçının ardından milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirdiklerini söyledi.Beşiktaş ile ligde deplasmanda zor bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirten Ziya Erdal, "Kazanmak ve 3 puan almak istiyoruz. Kesinlikle hedefimiz 3 puan almak. İnşallah orada da gereken mücadeleyi gösterip, mutlu bir şekilde ayrılmak istiyoruz" dedi.

Kaynak: AA / Spor

Ziya Erdal Sivasspor Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title