Haberler

Maçın Ardından

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Çapa: "Maç bizim istediğimiz gibi geçti ama sonuç istediğimiz gibi olmadı"

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, 2-1 yenildikleri Fenerbahçe maçına ilişkin, "Maç bizim istediğimiz gibi geçti ama sonuç istediğimiz gibi olmadı" dedi.

Çapa, maçın ardından yaptığı açıklamada, karşılaşmayı son saniyelerde yedikleri golle kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Takımının mücadelesinden ve oyun disiplininden memnun olduğunu dile getiren Çapa, şöyle devam etti:

"Maç bizim istediğimiz gibi geçti ama sonuç istediğimiz gibi olmadı. Fenerbahçe'nin son 7 haftadaki oyununu değerlendirecek olursak eğer istatistik anlamda ligin üstünde oynayan bir takım. Koşu mesafesi, girmiş oldukları pozisyon ve attıkları gol olarak yüksek yüzdelere sahipler. İlk 15 dakika bizim açımızdan zor geçti. Rakip bu bölümde baskılı oyununun sonucunda golü buldu. Golden sonraki süreç de bizim istediğimiz gibi geçti. Bunun sonucunda da beraberliği yakaladık. İkinci devre biz topu tutamadık. Buna rağmen rakibe fazla pozisyon vermedik. Son saniyelerde bizim atağımızın dönüşünde rakibimizin golü bulması. Üzücü olan bu. Genel olarak takımımın mücadelesinden memnunum. İlerleyen haftalarda daha iyi olacağımızı düşünüyorum.

Futbolcu Sinan Kaloğlu ise Fenerbahçe galibiyetten dolayı tebrik ederek, "Maça iyi başlayamadık ve kalemizde golü gördük. Golü yedikten sonra toparlandık ve oyunda dengeyi kurduk. Daha sonra beraberlik golünü de attık. İlk yarıda yakaladığımız pozisyonları değerlendirsek durum farklı olurdu. üzgünüz, mücadelemizin karşılığı en azında bir puan olmalıydı. İlerleyen haftalarda daha iyi olacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.

Kayseri Erciyesspor'un golünü atan Azofeifa da son saniyede yenilen golle maçı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını kaydetti. - Kayseri

Kaynak: AA / Spor

Kayseri Erciyesspor Fenerbahçe Fuat Çapa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title