Haberler

Küçükçekmece Belediyesi Filenin Sultanları'nın zaferini kutladı

Güncelleme:

Küçükçekmece Belediyesi, Filenin Sultanları'nın Sırbistan ile oynadığı final maçını dev ekran kurarak izledi. Küçükçekmeceliler, Türkiye için tek yürek olarak milli takımı destekledi.

Küçükçekmece Belediyesi, Filenin Sultanları'nın Sırbistan ile oynadığı final maçı heyecanına ortak olmak için Fevzi Çakmak Meydanı'nda dev ekran kurdu. Belçika'nın başkenti Brüksel'de oynanan final mücadelesi boyunca Küçükçekmeceliler, Türkiye için tek yürek oldu.

Final maçı boyunca yaşanan çekişme ve mücadele,  Fevzi Çakmak Meydanı'nı dolduran yüzlerce vatandaşın coşkusunu doruğa çıkardı. Ellerinde Türk bayraklarıyla maçı izleyen yüzlerce kişi, Filenin Sultanları'nın kazandığı her sayıyı alkış, coşku ve tezahüratlarla desteklendi. A Milli Takımın zaferiyle sonuçlanan maç sonunda, Küçükçekmeceliler ay yıldızlı ekibin başarısını halaylarla kutladı.

Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, yayınladığı tebrik mesajında, "Avrupa Voleybol Şampiyonası'nda büyük ve zorlu mücadeleler sonrası Avrupa'nın zirvesine çıkan Kadın Voleybol Takımımız ile gurur duyuyoruz. Sahada terinin son damlasına kadar mücadele eden tüm sporcularımızı bizlere yaşattıkları mutluluk ve gururdan dolayı bütün kalbimle teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: ANKA / Spor

Küçükçekmece Belediyesi Filenin Sultanları Küçükçekmece Sırbistan Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title