Haberler

    Kafkas'tan Fatih Terim'in Projesine Flaş Yorum: "Saçma Sapan"

    Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Fatih Terim’in başında bulunduğu Türkiye Futbol Direktörlüğü projesini eleştirdi.

    Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, gündem yaratacak açıklamalara imza attı. TRT Spor'da yayınlanan Futbol VIP programına katılan Kafkas, Türkiye Futbol Direktörlüğü projesi için "saçma sapan" ifadesini kullandı.

    Futbol Federasyonu’nda idari ve teknik iki yapılanma olduğunu belirten Kafkas, "Fatih hoca ile 5-7-10 yıl sözleşme yapılır. Bu çok da doğaldır. Eğer bu konsepte birisini düşünüyorsanız yapılandırır. Ama ondan sonrası hocanın işi değildir. Hocanın yapacağı şey Avrupa Şampiyonası ve Dünya Kupası’na götürmektir. Eğitim başka bir şeydir. İdari yapılanmayı doğru yapmak lazım. Federasyon’daki idari yapılanmayı ve Türkiye Futbol Direktörü titrini doğru bulmuyorum" dedi.

    "Ben Fenerbahçe’yi çalıştırabilmeliyim. İnsan somut başarılarıyla bir yere gelmeli. Avrupa’da bu böyle" diyen Kafkas, başarılı insanların önünün açılması gerektiğini savundu. “Türkiye’de iyi futbol oynanmıyor’ diyen Tolunay Kafkas, yabancı sınırlamasının da Türk futboluna zarar verdiğini dile getirdi.

    Kafkas, daha önceden yaptığı "Türk insanından ümidimi kestim" açıklamasını yinelerken,Türkiye’de futbolu kulüplerin değil, Federasyon’un yönetmesi gerektiğini, kulüplerin her seferinde Federasyon’u suçlamasının yanlış olduğunu kaydetti.

    NTVSpor

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Tolunay Kafkas Fatih Terim Türkiye Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title