Haberler

    Kadıköy'de Cocu'ya İstifa Tepkisi!

    Fenerbahçe'nin MKE Ankaragücü'nü konuk ettiği maçta Kadıköy'deki taraftarlar Hollandalı teknik adam Cocu için 'istifa' tezahüratlarında bulundu.

    Celal Umut Eren / Skorer.com
    Fenerbahçe taraftarları ikinci yarıda ilginç bir protestoda bulundu. Geride olan ve oyun olarak vasat kalan sarı-lacivertli takım, tribünlerden tepki aldı.
    Ankaragücü takımı topa sahip olduğunda tribünlerden alkış duyuldu. Fenerbahçe topu aldığında ise ıslıklar çoğaldı. Fenerbahçeli futbolcular topu ayağına aldığında sürekli ıslıklandı. Oyuncu değişiklilerinde de ıslıklar vardı. Ankaragücü golleri sonrasında tribünlerde futbolculara oldukça sert tepkiler baş gösterdi.
    Cocu istifa sesleri
    Kadıköy'de ikinci yarıda 70. dakikada Phillip Cocu'ya tepkiler başladı. Hollandalı teknik adam için 'istifa' tezahüratları yapıldı. Ankaragücü'nün penaltısı ve Slimani'nin kırmızı kartı sonrası da tepkiler arttı.  İstifa tezahüratlarından sonra da bütün statta Ersun Yanal için tezahüratlar oldu.
    İsmail Kartal'a sevgi gösterisi

    Maçın son dakikalarına doğru tribünler, eski teknik direktörleri İsmail Kartal için destek tezahüratında bulundu. Kartal ise sevgi gösterisine karşılık vererek tribünleri selamladı.

    Frey'in golüne ıslık

    Fenerbahçe, Frey ile 90. dakikada golü bulurken Kadıköy tribünleri gole sevinmek yerine ıslıklı prostestoyu tercih etti.

    En acı tablo
    Fenerbahçe tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşıyor. Sahasında Ankaragücü karşısında da sıkıntı yaşayan Fenerbahçe, ligde 10. hafta geride kalırken, 15. sıradan kurtulamadı. Sarı-lacivertliler, Phillip Cocu yönetiminde evinde çıktığı 5 maçta sadece 1 kez kazanabildi. Ligde 5. kez kaybeden sarı-lacivertliler, evinde de 2. mağlubiyetini aldı.
    Genel tabloda da 15. resmi maçına çıkan Cocu'nun takımı toplamda 7. kez kaybetti. Ligde de 13. golünü yiyen sarı-lacivertli ekip, -7 averaja düştü.
    15. maçta 7 yenilgi
    Fenerbahçe, 15 resmi maçta 7 kez mağlup oldu, 21 gol yedi. Sarı-lacivertliler, ligde -7 averaj, Avrupa'da da -1 averajla kötü bir tablo çizdi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Phillip Cocu Fenerbahçe Kadıköy Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları...
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title