Haberler

İstanbul: Fenerbahçe Kulübü'nden Açıklama

Fenerbahçe Kulübü, Dün Oynanan Denizlispor Maçının İkinci Yarısında Kazanılan Frikik Öncesinde Kezman ve Tümer'in Birbirlerine Küfür Ettikleri ve Söz Konusu İki Oyuncunun Soyunma Odasında da Tartıştıkları Şeklindeki Haberlerin Doğru Olmadığını Açıkladı.

Fenerbahçe Kulübü, dün oynanan Denizlispor maçının ikinci yarısında kazanılan frikik öncesinde Kezman ve Tümer'in birbirlerine küfür ettikleri ve söz konusu iki oyuncunun soyunma odasında da tartıştıkları şeklindeki haberlerin doğru olmadığını açıkladı.

Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, Kezman ve Tümer'in Denizlispor maçının ikinci yarısında kazanılan frikik öncesinde birbirlerine küfür ettikleri şeklinde medyada yer alan haberlerin doğru olmadığı belirtilerek, "İki oyuncumuzun frikik atışını kullanmak üzere birlikte topun başına gittikleri anda maç atmosferi içerisinde yaşanan heyecanın küfürleşme olarak yansıtılması yanlıştır. Söz konusu iki oyuncumuzun soyunma odasında da tartıştıkları şeklindeki haberlerde kesinlikle doğru değildir. Çok sayıda izleyicinin yaptığı tezahürat ve maalesef maç boyunca hiç susmayan ve seyir zevkini adeta baltalayan klakson sesi arasında zaten saha içerisinde futbolcuların bile birbirlerini duymakta zorlandıkları bir ortamda dışarıdan muhabirlerin ya da başkalarının futbolcuların arasında geçen diyalogları da duyması söz konusu olamaz" ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title