Haberler

Hitit Rallisi Sona Erdi

Türkiye’nin en prestijli rallisi unvanına sahip olan ve bu yıl ilk defa Çorum’da yapılan Hitit Rallisi, tamamlandı.

Türkiye'nin en prestijli rallisi unvanına sahip olan ve bu yıl ilk defa Çorum'da yapılan Hitit Rallisi, tamamlandı.

Ankara Otomobil Sporları Kulübü (ANOK) tarafından düzenlenen ralliye Türkiye'nin farklı illerinden 43 takımın katıldı. Yarışlarda ayrıca ilk gece etabı da düzenlendi.

Fuar alanındaki start noktasından hareket eden pilotlar, dağlık bölgede yer alan Kırkdilim ve Çatak mevkilerindeki zorlu yollardan oluşan parkuru üç kez geçerek, en iyi zamanı elde etmeye çalıştı. Yarışlar sonunda Çorum Belediyesi önünde ödül töreni düzenlendi.

Yarışma sonunda 1. kategoride Emrah Ali Başo, Semih Erkal, Mehmet Civelek-Bülent Altınok, 2. kategoride Alptekin Işıkalp-Selin Özgür, Kenan Kar-Erdal Boz, Okan Tanrıverdi-Soner Tamer, 3. kategoride Hakan Ertarman-Yunus Emre Bol, İsmet Toktaş-Kaan Özşenler, 4. kategori de Yüksel Özgün-Erhan Arıkan, Tarık Gökçen-Bahadır Özcan, Vehbi Usluoğlu-Sonay Usluoğlu, genel klasmanda ise Hakan Ertarman-Yunus Emre Bol, Alptekin Işıkalp-Selin Özgür, Kenan Kar-Erdal Boz, Emrah Ali Başo-Semih Erkal, Yüksel Özgür-Erhan Arıkan, İsmet Toktaş-Kaan Özşenler, Mehmet Civelek-Bülent Altınok, Tarık Gökçen-Bahadır Özcan, Vehbi Usluoğlu-Sonay Usluoğlu, Okan Tanrıverdi-Soner Tamer, Sinan Özdil-Onurcan Şirin, Ayhan Germirli-Ünsal Deniz, Umut Fırat Yükselir-Feriha Ecem Çalık, Burak Navruz-İpek Tosun dereceye girdi.

Dereceye girenlere kupaları Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Gençlik ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, ANOK Başkanı Meriç Demiralp tarafından verildi. Ödül törenin ardından Başkan Külcü ve yarışın gerçekleşmesinde katkıda bulunan sponsorlara da teşekkür plaketi verildi. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Türkiye Çatak Çorum Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title