Haberler

Hakan Kutlu, Takımına Güveniyor

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ Kayserispor antrenmanından görüntü Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu'yla röportaj Hakan Kutlu, takımına güveniyor Kayserispor Teknik Direktörü Kutlu: "Kalan 8 maçtan yüzümüzün akıyla çıkıp, Kayserispor'u Süper Lig'de kalmaya devam ettireceğiz" "Biz düşme barajı puanını hesaplamıyoruz, her maça 3 puan gözüyle bakıyoruz.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

Kayserispor antrenmanından görüntü

Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu'yla röportaj Hakan Kutlu, takımına güveniyor

Kayserispor Teknik Direktörü Kutlu:

"Kalan 8 maçtan yüzümüzün akıyla çıkıp, Kayserispor'u Süper Lig'de kalmaya devam ettireceğiz"

"Biz düşme barajı puanını hesaplamıyoruz, her maça 3 puan gözüyle bakıyoruz. Bir an önce matematiksel olarak rahatlamanın peşindeyiz"

MUSTAFA ÖNAL - Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Spor Toto Süper Lig'de kalan son 8 maçlarının final havasında geçeceğini belirterek, kümede kalma yolunda takımına güveninin tam olduğunu söyledi.

Ligde geride kalan 26 hafta sonunda topladığı 24 puanla düşme potasının bir basamak üstünde yer alan Kayserispor'un teknik direktörü Kutlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iyi bir takıma sahip olduğunu ifade etti.

Oyuncularının antrenman ve maçlardaki gayretinden memnun olduğunu aktaran Kutlu, "Son oynadığımız Eskişehirspor maçının ilk yarısı bizim adımıza çok iyi değildi. Kendi sahamızda olmasına rağmen başa baş bir mücadele oldu. İkinci yarı gerçekten üstünlüğümüzü rakibimize kabul ettirip gol pozisyonlarına giren taraftık. Galibiyeti hak eden taraf bizdik ancak 1 puanla yetindik. Oyun ve mücadele beni gelecek adına ümitlendirdi." dedi.

Milli maç arasını iyi değerlendirdiklerini anlatan Kutlu, bu sürede hem yoğun antrenman yaptıklarını hem de sakat oyuncuların da iyileşme sürecine girdiğini dile getirdi.

"Çaykur Rizespor maçı çok önemli"

Ligde 4 Nisan Pazartesi günü Çaykur Rizespor ile yapacakları maçın iki takım açısında da son derece önemli olduğunu vurgulayan Hakan Kutlu, şunları kaydetti:

"Rize'ye önemli bir maça gidiyoruz. Sekiz maçımız kaldı, hepsi final havasında geçecek. Oyuncu grubumuzdan ve kulübümüzden hiçbir endişemiz yok. Kalan 8 maçtan yüzümüzün akıyla çıkıp Kayserispor'u Süper Lig'de kalmaya devam ettireceğiz. Çaykur Rizespor maçı çok önemli. Onların da galibiyete ihtiyacı var. Onlar da alt sıralardan uzaklaşarak, korkuyu hissetmekten bir önce kurtulmak istiyor ancak bizim için rakibin ne düşündüğünü önemi yok. Her maça final gözüyle bakıyoruz."

Kayserispor'u ligde tutmak için yoğun tempoda çalıştıklarına işaret eden Kutlu, "Biz düşme barajı puanını hesaplamıyoruz, her maça 3 puan gözüyle bakıyoruz. Bir an önce matematiksel olarak rahatlamanın peşindeyiz. Çok fazla baraj 'şu puan olur, bu puan olur' diye takılmıyoruz. Her maça 3 puan parolasıyla hazırlanıyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Taraftara destek çağrısı

Hakan Kutlu, taraftar desteğini takım için çok önemli olduğuna değinerek, sarı-kırmızılı taraftarlardan kalan maçlarda takımın daha çok yanında olmalarını istedi.

Zorlu süreçte taraftar desteğinin futbolculara büyük moral olacağını belirten Kutlu, "Daha önce az sayıda taraftar geliyormuş maça. Eskişehirspor maçında son derece iyi desteklediler. İnşallah, biz de oynadığımız futbol ve alacağımız galibiyetlerle onları daha çok motive eder, sayılarının artmasına sebep oluruz. Son Eskişehirspor maçında gerçekten destekleri güzeldi." diye konuştu.

Kaynak: AA / Spor

Eskişehirspor Kayserispor Hakan Kutlu Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title