Haberler

Hakan Karaahmet Tahliye Oldu

Güncelleme:

Şike Soruşturması kapsamında yaklaşık 9 ay tutuklu yargılanan Hakan Karaahmet memleketi Giresun'a döndü.

Şike Soruşturması kapsamında yaklaşık 9 ay tutuklu yargılanan ve geçtiğimiz Cuma günü tahliye edilen Giresunspor eski Genel Kaptanı Hakan Karaahmet dün gece memleketi Giresun'a döndü.

İstanbul'dan havayolu ile Samsun'a gelen buradan da karayolu ile Giresun'a dönen Hakan Karaahmet, Şike Soruşturması kapsamında yaşadıklarını İHA muhabirine anlattı. Hakan Karaahmet, cezaevine bulunduğu süreçte hep ailesine ve kızı Hayalsu'ya kavuşacağı günü hayal ettiğini söyledi.

"Mahkemede de söylemiştim eğer tahliye olursam ilk yapacağım şey kızıma gitmek olacaktı şuan kızımla birlikteyim ve çok mutluyum" diyen Karaahmet "Bir hata yapmadığımı düşünüyorum ama yine de bundan sonra hayatımı daha dikkatli yaşayacağım ve zamanımın çoğunu aileme ayıracağım. Eminim ki benimle birlikte içeriye alınan, şuan cezaevinde olan bütün tutukluların da ilk yapacakları şey çocuklarına kavuşmak

olacaktır. O yüzden hepsinin biran önce tahliye olmasını istiyorum. Mahkeme heyeti, hakimlerimiz ve savcılarımız da bunu istiyorlar. Yargılama süreci oldukça hızlı işliyor. Adalette inşallah hızlı tecelli eder haklı, haksız, suçlu ve suçsuz ayrılır. O yüzden tek istediğim haklıların ailelerine ve çocuklarına kavuşması" dedi.

Türk futbolunun mahkemelerde tartışılmasının çok üzücü olduğunu kaydeden Hakan Karaahmet "Çok üzücü bir durum, keşke bu noktalara gelinmeseydi. Umarım Türk futbolu bu süreçten en az zararla çıkar. Mahkeme heyeti çok iyi niyetli ve gördüm ki bu süreci en hızlı şekilde sonuçlandırmaya çalışıyorlar. Ben bir Beşiktaşlıyım ama Fenerbahçe büyük bir kulüp ve çok şanslılar. Çünkü Aziz Başkan gerçek bir lider onu tek kelime ile böyle anlatabilirim" diye konuştu.

Giresunspor'u çok işi takip edemediğini kaydeden Karaahmet "Cezaevindeyken Giresunspor'u çok fazla takip edemedim ama edindiğim bilgiye göre düşme potasındalar umarım kalan

haftalarda iyi sonuçlar alıp ligde kalacaklarını düşünüyorum. Yapılan operasyonda Giresunspor da çok büyük zarar gördü ve belki de bu yüzden bu duruma geldi. Yine söylüyorum keşke bu süreç yaşanmasaydı. Bütün umudum Giresunspor'un ligde kalması" şeklinde konuştu.

Karaahmet, bundan sonra tek düşüncesinin ailesi ve kızıyla birlikte uzun süre vakit geçirmek olduğunu söyledi. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Hakan Karaahmet Giresunspor İstanbul Samsun Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title