Haberler

Hacıosmanoğlu'nun 'Kadın Gibi Yaşamadım' Sözlerine Hapis İstemi

Güncelleme:

İbrahim Hacıosmanoğlu'na "Ben kadın gibi yaşamadım. Ben kadın gibi 100 sene yaşayacak yerde adam gibi bir sene yaşarım.." sözleri nedeniyle hapis istemiyle dava açıldı.

Trabzonspor'un eski Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu hakkında "Öleceksek de adam gibi öleceğiz, kadın gibi yaşamayacağız. Bizi kadın gibi yaşatmaya da kimsenin gücü yetmez" sözlerine ilişkin 9 aydan 1 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle dava açıldı.

HAPİS İSTEMİYLE DAVA AÇILDI

Gaziantepspor maçının ardından yaşanan olaylara ilişkin yaptığı açıklamada "Ben 49 yaşına kadar adam gibi yaşadım, kadın gibi yaşamadım. Ben kadın gibi 100 sene yaşayacak yerde adam gibi bir sene yaşarım.." şeklindeki sözleri nedeniyle başlatılan soruşturma tamamlandı. Savcılık, İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu hakkında "Yayın yoluyla halkın bir kesimini cinsiyet farklılığına dayanarak aşağılama" suçundan 9 aydan 1 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle dava açtı.

DAVA 21 NİSAN'DA GÖRÜLECEK

İstanbul 13. Asliye Ceza Mahkemesi iddianameyi kabul etti. Hacıosmanoğlu, 21 Nisan'da hakim karşısına çıkacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu Gaziantepspor İstanbul Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

Türkiye:

Seni de bir kadın doğurdu ki doğurmaz olaydı. . .

5
2
yanıtYanıtla
Emre:

Bu adamı görünce aklıma zengin eroinciler geliyor

6
1
yanıtYanıtla
keserin döndügü yön:

ne oldu ne gördük . hani nerdesin şimdi. kupayı alacaktın. takıma işe yaramaz topcuları aldın gittin. bunların hesabını kim verecek. sen gelmeden bu takım kendi evlatlarıyla daha iyi oynuyordu. bir fenerli olarak üzülüyon mu? :))) bizden bir başkan gelse bukadar yapamazdı herhalde trabzonsporu.

2
2
yanıtYanıtla
sssss:

TÜRK KADININA KİMSE HAKARET EDEMEZ KEŞKE KADIN GİBİ YAŞAYABİLSEYDİN YAZIKLAR OLSUN

2
2
yanıtYanıtla
SELAM SANA:

Senin gibi adam gibi adamlar bu piyasaya lükstür, birşeyleri değiştirmek istedin buda üçüzler ile bunlardan hertürlü nemalanan baronların işine gelmedi.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title