Haberler

Göztepe, Trendyol 1. Lig'in 22. haftasında Bandırmaspor'a konuk olacak

Güncelleme:

Göztepe, Trendyol 1. Lig'in 22. haftasında Bandırmaspor ile karşılaşacak. Göztepe, Süper Lig iddiasını güçlendirmek isterken, Bandırmaspor ise play-off hattındaki yerini korumayı hedefliyor.

Göztepe, Trendyol 1. Lig'in 22. haftasında yarın Bandırmaspor'a konuk olacak.

Trendyol 1. Lig'in 22. hafta mücadelesinde Göztepe, yarın Bandırmaspor ile karşı karşıya gelecek. Bandırma 17 Eylül Stadyumu'nda oynanacak zorlu mücadele saat 13.30'de başlayacak. Müsabaka öncesinde Göztepe, 42 puanla 2. sırada yer alırken, Bandırmaspor ise 33 puanla 7. basamakta bulunuyor. Sarı-kırmızılılar, rakibini mağlup ederek Süper Lig iddiasını güçlendirmek isterken, ev sahibi Bandırmaspor ise Göztepe'yi kayıpsız atlatarak play-off hattındaki yerini korumayı hedefliyor.

Öte yandan karşılaşmayı İstanbul bölgesinden İlker Yasin Avcı yönetecek. Avcı'nın yardımcılıklarını Azad İlhan ve Kadir Akıllı yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Süleyman Bahadır olacak. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Trendyol Futbol Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title